Žacléř

10.08.2011 10:35

 Na žádost fotbalového nadšence pana Kotyka z Žacléře jsme s Adamem dali dokupy tým z OP Náchod (Starkov, Hejtmany, Teplice, Meziměstí). Žacléř si vykopal zpět B třídu, berou fotbal vážně, trénují prý 3xtýdně, hrají přípravné zápasy, byli i v poháru, tak bylo zajímavé je jet v neděli prověřit. Dle 11 jmen v týmu se dalo čekat zajímavé utkání. 20 minut fakt bylo, vytvořili jsme si tři loženky a byli jsme víc než vyrovnaným soupeřem. Bohužel jsme soupeře nepřesvědčili o nebezpečnosti našich střelců, a ten na velkém hřišti začal naši obranu(defenzivu) přečíslovat. Za 25 minut nám nasypal sedmičku, kdy v podstatě do čeho kopli, bylo v síti. Prostě od 20 min. byl soupeř jednoznačně lepší, a to ve všem čemu se říká fotbal. Omluvou snad ani nemůže být, že každý náš hráč v sobotu hrál za svůj mateřský oddíl, že spolu nehrajou, že se na tým vyprdl golman atd. atd. Prostě to bylo jednoznačné, kdy jsme nestíhali fyzicky, takticky, psychicky a vůbec ......(v promilích jsme byli asi v průměru lepší)
Nejhorší bylo, že odešlo i "srdce a boj".
Prostě bylo to na ručník!!
Poločas: od kouče, tým slyšel, aby se bojovalo, běhalo kombinovalo a hlavně aby byla vyvíjena snaha nezkazit soupeři přípravu tím, že hráči i kouč uvěří, že jsou o takový parník lepší než výběr OP z Náchodska.
Do klece šel Michal(robinzonáda) a Bártík šel hrát předstopera, boj byl o poznání lepší, ale šance se opět neproměňovali, tak již střídající soupeř proměnil jen třikrát(penda byla přísná,ale možná - za tolik breku to snad ani nestálo)
Žacléř nám načepoval čistou 10. Stane se!
Dobře se ale přesto neposlouchalo, když diváci posměšně křičí: "Starkov - půjde to!"

Věřím, že snad to nebudu často slyšet v mistrovských utkáních!!!

Všem hráčům, kteří nakonec, z velmi širokého výběru hledání, s námi nakonec jeli - děkuji, že dali fotbalu svůj nedělní čas a nenechali nás ve štychu.

Snad ani pro tým Žacléře to nebyl úplně zabitý(zbytečný)den přípravy. Jestli to od nich někdo čte, tak : "Ať se daří" a pokud se budete chtít za rok rozstřílet na Hornickém poháru, tak nás raději nezvěte, už Vám takovou kanonádu nedovolíme!(snad)

Lád st.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zpět

Diskusní téma: Žacléř

Datum 11.08.2011

Vložil Lád st

Titulek Komentář z webu Žacléře

Odpovědět

J Baník Žacléř - TJ Sokol Stárkov 10:0 (7:0)
Branky: Maňuch 3, Vít 2, Janata 2, Hradecký, Kotyk, Špecián.
Rozhodčí Pelc, bez karet, diváků 60. Volhejn
D. Brožek (L. Knap), T. Brožek, T. Knap, Hradecký
Kovačík, Kotyk, Vít, Špecián (D. Brožek)
Maňuch, Janata (Marks).
Po vypadnutí z poháru se nám týden před startem soutěží uvolnil víkend a k přátelskému utkání ochotně dorazil Sokol Stárkov i přes to, že předešlý den absolvoval jiné utkání. Úvod patřil hostům, několikrát nebezpečně zahrozili a zazvonila i tyč. Poté se však Baník probral, přišel první gól v síti hostů a vzápětí několik dalších a již nebylo o co hrát. Nutno přiznat, že soupeř nepřijel kompletní, v brance jim nastoupil hráč a určitě se projevila i únava ze zmiňovaného sobotního utkání, přesto Baník předvedl několik pohledných akcí a utkání splnilo svůj účel.
Hodnocení trenéra Martina Gajdoše: „..."