V Mezáru Mezár padl!

25.09.2011 07:19

1 : 2 (1 : 2) "malej kominář", Zeliňho (pk)

15minut " fotbalové barcelony" zajistilo 3 body!, pak jsme byli válcování "mezárfotlokomotivou"! 

No dáváme to dokupy jak se dá! Registračky sice přibývají, ale někdy "katovská", někdy "místní válka", někdy jiný druh zábavy a ožrávaček vyčistili opět řady rádoby adeptů na doplnění sestavy z místních mlaďáků?!?!
Nerozumím.
Kde je ten zájem hrát fotbal a porvat se o místo v sestavě?
Naštěstí přijela legie ve složení "zelfrihrud", k tomu jsem rozmasíroval jednoho mrzáka - Jirka (druhý jel raději na bábovčičku po turecké kávě - Káně), a tak na lávce pojistka Ludva, Jura a cosi zvané "Fil - as", když už není registračka "Olda"! Mohl ještě Aleš, ale posledně mi řekl, že by to nepřežil, tak jsem jeho registračku nechal doma ve složce "demobrana". Chyba, ale je to o komunikaci, kdyby dal někdo vědět o jeho "reinkarnaci", dozajista bych ji vzal!
No nevím s čím budeme hrát ve středu s Machovem, ale to co jsme slepili v Mezáru bojovalo jak o život!

K zápasu:

Po jarním debaklu 7 : 2, jsme jeli s jistými obavami, aby se masakr nezopakoval! Taktika byla jasná, ohlídat soupeřovu pohyblivou 10, a tak Jenda musel opět na předstopera. Luďa chtěl jistit z lávky, tak na stopéra Libor a na pravou zálohu Hromada.
Zápasová karta sestavy tím byla rozdána, asi né optimální, ale jediná možná.
Soupeř nás lehce podcenil, a tak jsme se do soupeře kousli my. Na záloze jsme soupeři brali balony, a když Bimba na jeden centr nedosáhl, ideálně ho tím pustil na kapitána Baštěka, a ten z pátku natrénovanou "mrdou" nad golmana nás poslal do vedení.
0 : 1 Jirka hrál s natrženým svalem, namasírovali jsme to kraví mastí, stáhl neoprénovými šortkami a po dalším odebrání míče soupeři na záloze nezazmatkoval, ideálně uvolnil "Dartaňana", ten se klestil 16 a zkušeně narazil o nohu soupeře a byla penda.
Kdo?
Novas selhal v Polici, "bábovkové" Káně s Hejtmany, tak to vzal na sebe Zeliňho a zajistil nám
 zkušeně 0:2!!
Soupeř to nevzdal a začal nás tlačit a tlačit. Nestačili jsme už pohybem, kombinací a ničím jiným než bojovností, štěstím a pozoruhodnými zákroky Lapky!! Mezárový bůh štěstěny byl asi na "vagacích", přesto se soupeři podařilo do půlky snížit.(zbytečné) Škoda, opět to dopadlo přesně dle mého varování. Jenda opustil č.10, Baštěk ho nepřebral, stopéři mimo sektor hájení gólmana a Šmatlík neměl prostě svůj den! Z naší levé tak soupeřův "Švento" odcentroval na trestuhodně opuštěného rychlonožku(č. 10!!!!) a ten do prázdné! 1 : 2
Taktická spíš ale herní chyba! (stane se)
Kdyby jsme byli střelci, tak jsme přesto mohli i zvýšit, ale nic se neujalo, bohužel ani Jirkovo bodlo k tyči těsně před přestávkou.(škoda)

Přestávka:
Co jsme mohli to jsme dohodli, musela se řešit nedůrazná a chybující obrana, tedy bylo jasné, že to chce změnu, že se musí přitvrdit, tedy Ludva na stopéra bylo víc než každému jasné řešení. Bohužel další problém se sestavou, Šmatlík hlásil sval, Jirka ho už raději ani nehlásil!

Druhá půlka:
Snaha ubránit skoro neubránitelné!

Po 10 minutách musel dolů Jirka, netrénovaný a po "heřmáncích" poškozený sval to prostě vzdal a nešlo to, tedy opět musel střed hřiště zaplnil Jura. No a naplánované střídání Šmatlíka, udělalo zásadní rošádu v rozestavení hráčů týmu. Luďa na stopéra, Libor zahustit zálohu z pod hrotu, pohyblivý Lukáš na pravou zálohu a Hromada přitvrdit s Luďou na předstopera.
Soupeř dobře viděl, že už jen bráníme, že žolíci nejsou, tak se tlačil a tlačil, ale v koncovce byl nervozní, tedy nepřesný.

No a nyní musím dát spešl odstavec o Lapkovi.
Zas jednou, když viděl naději na body a i nezměrné defenzivní úsilí celého týmu, tak v něm bouchli zase jednou jeho letité fotbalové saze a zachytal na vysoké úrovni! (vivat)
Kdo viděl ocenil a já musím jen smeknout! 
Body jsou týmu za boj, ale bez Vaška by tentokrát nebyly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Konec se blížil, soupeř bušil jak "lvové o starkovské mříže", ale skulinku nenašel! 

V zadku se jim objevila občas i chybička, a tak Bimba, Frinta, nebo Zeliňho mohli ze svých brejk šancí utnout soupeři "típec". (nestalo se) 
Ale stalo se, že jsme v 94 minutě zaslechli píšťalku HR a byl konec a bodů jsme odvezli po heroickém boji plný ranec. Soupeři se to pochopitelně nelíbilo, ale takový je fotbal, kdy i my bychom mohli o tom vyprávět, jak jsme hráli s Policí, Machovem, Hejtmany, ale v druhé půlce i s Teplicemi. Faktem je, že u nás to vždy  nebylo o štěstí x neštěstí, ale především o nekázni jednotlivců! 

Neodpustím si! 
Jak je možné, že když vedeme, hrajeme ve slepenci, jsme unavení, jsme pod tlakem, tak kecáme a řvem na HR a zase si koledujeme o ČK a hru v 10,9,8, to podle toho, jak to kdo reálně posuzuje!

Kurva Bimbo už se prober!

Já mám hlasivky v pr....!, lavička s dvěma metujskými "rowdies" taky, a to jen od toho, aby jsme tě přeřvali a HR ty tvé sice emoční komentáře ke všemu neslyšel!!
Dobře to dopadlo, bylo tedy i "cigi caga", no a pozápasové doplnění tekutin popsat nemůžu, protože jsem u toho nebyl. Mně stačí, jak vypadal  "pažout" a jak byla vypleněna moje domácí baterie slivovice! 


Pěkné, nakonec máme po prvním kole podzimu 6 bodů, euforii na kopačkách, ale kdo bude hrát ve středu v Machově, to ví snad jen "ten" nad Visákem. Možná by poradil i "starkovák a jemu podobní", ale už asi jsou v míse a stali se realisty.
No a pokud nemají ještě "vlči mlhu", tak dozajista sami vidí, že o pravověrnosti to není! A ty, kteří mají fotbal rádi z řad "pravo - nepravo" už jsem skrz síto zranění prosál.
Tedy kdo jen trochu, tak ve středu od 16h v Machově!!!

Lád st.

 

 

 

Zpět

Diskusní téma: V Mezáru Mezár padl!

Datum 26.09.2011

Vložil Lád st

Titulek Nahá prdel

Odpovědět

Hráči A týmu, kde jsou k dresům trenýrky!? U každé sady chybí 4 kusy. Tedy s medvědem chybí celý dres č. 10 a navíc 4 ks trenýrek. Je jich tedy jen 10ks!!! Sada dresů z Mezáru zase chybí 4ks trenýrek, je jich jen 11!!!! Nevím kdo má problém s vracením týmových trenýrek, ale pokud to tak půjde dál a budete nevracet, tak vám hrozí hra s "nahou prdelí", nebo se budete převlékat při střídání?? Kustoda nemáte, tak si to budete muset po zápase ohlídat sami.(vždy určí kapitán revizora!!) Pokud se vrátí a doplní sady, nechám na trenky vyšít číslo a bude to následně dohledatelné! Pokud se sady už nesejdou, složíte se na novou sadu označených trenýrek čísly, to samé asi budu muset udělat s štulpnama!!

Datum 25.09.2011

Vložil M. Bárta

Titulek Visák ?

Odpovědět

K výsledku gratuluji. I pro mne je to velké překvapení, ale Vysák se píše s ypsylon, protože Vysák je odvozené od slova vysoký. Jen více takových výsledků. M.B.

Datum 25.09.2011

Vložil Jirka Lád

Titulek Super Super Super Díky!

Odpovědět

Super zápas,
Super body,
Super článek. Nejméně 4x jsem se zasmál tak, že jsem málem padl na podlahu.
Všem i editorovi moc díky.