SRDCE A BOJ!

19.06.2011 11:26

 

 

Srdce a boj!
Co jiného zbývalo "demobraně" Sokola Starkov po totálním rozpadu "elitní zápasové legie"!
Nebudu komentovat důvody jednotlivců!
Faktem je, že kdyby nebylo podpory nejstarších hráčů týmu(Luďa a Radek), jelo by se na zápas v 7 lidech. Ano dle pravidel fotbalu je to ještě hratelný počet hráčů, aby nedošlo ke kontumaci a pokutě. Na zápas jsme nastupovali v 9lidech, naštěstí přijel alespoň zraněný Jirka, tak bylo hřiště alespoň plnější.(pohyb mizerný, ale své si k mému milému překvapení odehrál!!)

No nic si nebudeme nalhávat, všichni jsme se obávali debaklu, soupeř byl v plné sestavě a náš tým rozhodně nebyl v optimální zápasové sestavě a ještě k tomu jen v 10. Žádné velké taktické plány se vymýšlet nedají, požádal jsem hráče o boj v úzkem zahuštěném defenzivním bloku. Na středu hrál technicky výborně disponovaný Radek, sekundoval mu Jirka a ze stran hrál Bártík střídaný Kánětem a na levé Šmatlik. Obrana byla klasik, jen Binda hrál od zadu a nemigroval příliš po celém hřišti.
Kdo byl, tak viděl, že soupeři jsme nechutnali!
Kdyby jim nepomohl rozhodčí, kdy nejdřív nepískl pendu na Bártíka(i na můj vkus ji chtěl moc prodat, ale domací lajnař po zápase říkal, že byla!!)!a na druhé straně HR penáltou(protože ji pískl)-nepenáltou(toto se nepíská) pomohl domácím!?! Fakt si myslím, že naše taktika a boj by soupeři nedovolil dát gól ze hry! Penaltu by asi jiný rozhodčí nepískl, což uznali i domácí fanoušci ale i  střelec Závada, který to napálil k tyči a zastřelil Baštěka z 3-5m, bohužel ho trefil do ruky před tělem a rozhodčí, asi jediný na hřišti, viděl aktivní pohyb na míč. Škoda, "pendolap" už pendy nechytá, tedy 1:0. Vuvuzely byly!! a velké!
Do poločasu mohl ještě Šmatlík z levé, ale střelcem se stane až v roce 2035, tedy nic!(jaroměřský Horák nám to ukázal že  i z nemožného úhlu to jde, ale musí na to být střelec!)
Poločas: co můžete 10 unaveným vykládat, než pokračovat v taktice: "SRDCE A BOJ"

Myslím si, že tým ukázal morál, bojoval a dřel a rozhodně fotbalově nepropadl. Na můj vkus příliš mnoho vuvuzelování, ale někdy to bylo i oprávněné, ale kromě získávání času zbytečné rozptylování! Asi jediná chyba v defenzivě nás stála góla na 2:0, kdy dobře hrající Káně prohrálo souboj na brankové lajně, soupeř ťukl proti noze spoluhráči a u první přes 6 nohou se šmrdla dostala u tyče do klece. Lapka to "obrečel", ale to je fotbal, 4 nohy byly naše dvě soupeře, ale skulinka se tam sviňa našla. Lapka to ale vidět nemohl! No i my jsme něco málo měli. Střelec trénující na  ročník 2035-36, kdy chce vyhrát střelce OP, to hlavou pustil "Gumovi" na zadní, ten v podcenění nechal padnout na tyč. Agilní Káně, si to parkrát prubnul dravě a nebezpečně dopředu a jeho křižná na zadní zvedla Gumovi adrenalín, bohužel se vytáčela ven!
No a pak jsme předvedli herecké vložky, které užíraly čas, ale divák nic neviděl, kromě "žlutého mariáše" trpělivého rozhodčího!  

Všichni jsme ocenili, že HR to neviděl na nastavování, a tak se šlo do kabin v plném počtu lidí, kteří dohrát mohli!

Hru "SRDCE A BOJ" ocenili i starkovští diváci, kteří i přes prohru uznali, že jsme uhráli maximum možného.

Žádná ostuda to nebylo, proto i já musím "demobraně" statečných poděkovat za přístup a výkon!

Demobrana: Kučera, Hána, Novák st., Kaněra, Houštěk, Lokvenc, Šmatlán, Bárta, Lád J., Pročko. 

"CO" dál, to si po opadnutí emocí a mého pracovního přetížení ještě řekneme. Na dokopné jsem na to prostor neviděl!
Příprava?
Tréninky?
Přípravné zápasy?
Letní turnaje - tradičně bez mé organizace
Nová sezona-dáme o tom včas ještě řeč.

Lád st.

 

 

 

 

 

 

 

Zpět

Diskusní téma: SRDCE A BOJ!

Datum 03.07.2011

Vložil Lád st

Titulek Kouč dokopná

Odpovědět

Po dovolené koukám na stránky a klasické mrtvo - žádná větší aktivita, natož zpráva o zorganizování souboje starých a mladých pušek, ke kterému jsem "pravověrné" vyzýval!
OPĚT ZKLAMÁNÍ!
Tedy pokud je vůbec nějaký zájem alespoň o mnou avizované setkání po sezoně, zvu vás na kus prasečího a pár reálných!! řečí o:
1/ minulé sezoně 2010-2011
2/ čtyřleté misi nestarkováka ve Starkově
3/ představení nové vize v plachtách "starkovského" fotbalu(snad se protagonisti dostaví)

Jak jsem už psal, platí pondělí 4.7. 2011 v 18h na hřišti.
(maso a chleba zajistím)
Osobní pozvánky nikomu neposílám, protože beru tyto stránky za dostatečné informační medium pro všechny!

Datum 04.07.2011

Vložil Adam Lád

Titulek Re: Kouč dokopná

Odpovědět

Zdravím všešchny, omlouvám se, ale pracovní povinnosti mi nedovolí dnes dorazit.. rád bych alespoň touto cestou vyjádřil svůj názor na sezonu a další fungování Stárkova, jakož i trenéra..

Sezona sice výsledkově nevydařená, ale zdá se mi, že se nám poměrně zlepšila parta a myslím, že je super, že se zapracoval Šmatlik do čím dál lepších výkonů.. co se týče trenéra, tak nechápu jakékoliv kecy na jeho osobu.. trénovat se pořádně nedá bo většina lidí na trénink nemůže nebo nedorazí.. co se týče vedení zápasu, tak vždy zná soupeře a snaží se mu přizpůsobit taktiku, pokud je možné to nějak účelně poskládat.. myslím, že by byla škoda, kdyby odešel - myslím, že by se Stárkovský fotbal brzo rozpadl.. Sám moc dobře vím, jak je před každým víkendem vyčerpávající shánět lidi a třást se, jestli nás bude dost.. mám na tom shánění svůj podíl a nedokážu si představit, že bych za to měl být odpovědný..
Další fungování Stárkova vidím docela bídně, protože dlouhodobě zraněných je stále dost.. rozloučil se s námi asi na dobro Hauz.. nevím, jak budou ochotní pomáhat Luďa s Novasem a pořádně nevím, jak Zelák.. doufám, že se to zvládne dát dokupy, tak abychom se nemuseli bát stále pralesní ligy..

no ještě jednou se omlouvám, ale bohužel nezvládnu dorazit.. všechny zdravím a doufám, že dokopná proběhne v poklidu.. nebudou se házet flinty do žita a naopak se ukáže důvěra v to, co se budovalo..

Zdar a moc se neožerte!

Datum 30.06.2011

Vložil filas

Titulek fotbalek

Odpovědět

Tak jak teda bude se něco konat v pondělí :)

Datum 25.06.2011

Vložil Šmatlis

Titulek Můj názor

Odpovědět

Především bych chtěl poděkovat Radkovi N. a Luďkovi H. že nás nenechali v Poříčí hrát v osmi lidech. Vedle Radka co hrál na středu se mi hrálo docela dodbře je zkušený a dává dohry trochu klidu.
Přípravné zápasi rád uvítám. Preferoval bych vyrovnaný nebo slabší soupeře. Potřebuju se častěji dostávat před bránu abych se naučil zakončovat. Doufám že p. Lád zůstane u A-týmu těžko by ho někdo nahradil. Třeba jo, ale nikoho asi takového neznám.
Myslím si, že 4.7 si dát fotbálek na hřišti a pak trochu posedět není špatný náped. Záleží na zájmu ostatních hráčů. Já jsem jedině pro.

Datum 24.06.2011

Vložil Lád st

Titulek DK

Odpovědět

Nepodmíněné tresty:

Franc Jiří ( Božanov ) - 2 SU za 8 ŽK od 19.6.2011.

Tokár Pavel ( Jaroměř B ) - 1 SU za 4 ŽK od 19.6.2011.

Bárta Jan ( Stárkov ) - 1 SU za 4 ŽK od 19.6.2011.

Maixner Lukáš ( Mezilesí ) - 2 SU za 8 ŽK od 19.6.2011.

Otázka je: vyplatit? x nevyplatit?

Datum 24.06.2011

Vložil Kvido

Titulek Trenér--Starkovák

Odpovědět

tak a ted jsem zvědav Stárkovaku jak se zachováš když jsi to vyprovokoval do takového stavu ,že jsi občas neměl pravdu co jsi napsal to neřikám ale jen o psani ze židle to neni napřiklad co jsi TY udělal pro Stárkovský fotbal by mě doopravdy moc moc zajímalo to víš Já si myslim nebejt p. LÁDA tak nemáme tak slušné hřiště a ani a-team. na to že to dělá vše sám i finančně --to si doufám uvědomujete s novým trenérem cha--cha---protože výbor vám nic nedá, nemá. Ten akorád zapiše do nějakého si sešitu 2 věty a pak jdou mastit karban a nic jiného je nezajimá ---ani poděkovat st. připravce a trenéru za celoročni dobré výkony -dobrou práci a 3 místo + repr.Sárkovského fotbalu ve st.přip. nebyl nikdo schopen natož jim koupit sušenku. No ale k tématu i já jsem měl možnost nahlédnout do zákulisí na práci p. Láda když se hrála b třida jak se to vše děla kolik času elánu tomu musi člověk dát atd. povím vám žadná sranda to neni a dělat bych to nechtěl klobouk dolu před každým trenérem---ale to asi znáš co Starkováku???? tak na zavěr --jsem opravdu zvědav jak to vše dopadne a mrzi mě že nikdo z hráču nenapiše co si mysli jde předevšim o ně ,,kromě Adama tak zase někdy zdar

Datum 24.06.2011

Vložil Adam Lád

Titulek Re: Trenér--Starkovák

Odpovědět

když se snažím být co nejobjektivnější, tak mě to spíš přišlo jako nepochopený vtípek.. ale za Kviďákův názor jsem rád!!! ono to fakt není prdel táhnout tuhle bandu!!! sám vím bo se na tom dost podílím..

Datum 29.06.2011

Vložil Stárkovák

Titulek Re: Trenér--Starkovák

Odpovědět

Jestli pozorně čteš to co tu píšu,tak na tom co p.Lád dělá pro Stárkovský fotbal se v podstatě shodneme! Co se týká toho co udělal pro Stárkovské hřiště,tak to klobouk dolů! A co se týká jeho trenérského angažmá? Co je špatného na tom jeho práci trochu oživit rozšířením o asistenta,který má s fotbalem i praktické zkušenosti? Co je špatného na tom nahradit "legionáře" (kteří klidně nechají tým odjet do Poříče v devíti) Stárkovskými mladíky,kteří jsou nažhaveni na to fotbal ve Stárkově hrát? To o čem tu píšu není nic nového- v hospodě o tom žvaní všichni... včetně tebe! Tak proč se nevyjádří i tady? Nebo proč si o tom jednoduše nepromluví s p.Ládem?
Dále si myslím,že jsem nic nevyprovokoval - jestli nemá někdo trochu nadhledu a smyslu pro humor,tak za to já nemohu! Jedinej Adam to tu pochpil...slíbený panák ho nemine!

Datum 22.06.2011

Vložil kvido

Titulek novy trener

Odpovědět

cha to byl žert

Datum 22.06.2011

Vložil KVIDO

Titulek NOVY TRENER

Odpovědět

BLAŽEK JAN ????????