RADVANICE

16.07.2011 12:52

 

 

Starkov x Radvanice 3 : 2 ( 1 - 1)

Vstoupili jsme do přípravy do sezony 2011-2012.

Na rozehrání jsme místo tréninku dohodli přípravný zápas s Radvanicemi. Nakonec se nás sešlo 15 hráčů z toho 4 "mladé pušky".  Nemá cenu hodnotit výkony týmu, nebo dokonce jednotlivců. Hrál se bezesporu mizerný fotbal, kdy soupeř byl  první poločas fotbalově i lepší(rozhodně běhavější a nadšenější).
U nás mnoho mluvení a málo aktivity!
Chvilkami od některých  fotbalový nezájem až lajdáctví!
Vyjímky taky byly, třeba agilně hrající Michal(čmoud) se jednou prosadil z levé, tedy jsme vedli. Nějaké šance jsme i měli, ale je tu stálý problém, není v týmu útok!, natož útočník-střelec! Soupeř byl ale v útoku také hodně sterilní,  a tak vyrovnal po strategické nekázni v organizaci bránění standardky(přímák bez píšťalky)  z pravé strany a z velkého úhlu, kdy exekutor soupeře využil špatnou organizaci bránění standardky a tak šmrdlou k zadní to padlo k  tyči. (ne každý přímák je "na píšťalku")

Druhý poločas

No první čtvrthodinku to byla fotbal-paráda, nátlakový fotbal plný kombinace, nasazení a ....ale opět nepřesné střelby! Na to snad opravdu "zdechnem", že v týmu není ani jeden pravověrný střelec! Soupeř tvrdě nestíhal, byl pod totálním tlakem a byl na rozsypání. Jak se ale po čtvrthodině prostřídalo, tak jak mávnutím proutku fotbal upadl a soupeř se zdvihl. Deset minut do konce za stavu 3 : 1, jsem chtěl po týmu zapresovat soupeře a dát mu garde, bohužel na to nebylo, a to ani fotbalově ani pohybově, a tak po zbytečné komplikaci při rozehrávce se soupeř z levé strany nádherně trefil. Na nic víc žádný tým už neměl, tak jsem to "cosi" jako fotbal raději ukončil hvizdem do zapůjčené píšťalky. 

No jak jsem už psal nic moc!

Kromě čtvrthodiny po půlce se hrálo "cosi", co mi vůbec fotbalově nešmakovalo. Je jasné, že když se každých 15 min střídají 3 hráči, že si to těžko sedá.
No nějaké pozitiva jsem viděl, ale zatím nemá cenu o nich moc psát, protože té mizérie bylo podstatně víc!

Problémů je moc. Fyzička, první kontakt s míčem, míčová technika, přihrávka, "hlava na všechny způsoby" a o střelbě raději ani nepíšu. 

Je to ale první zápas po letní pauze a mixovalo se sestavou a i posty, to vždy musí mít a taky mělo těžký dopad do souhry. Uvidíme v dalších přípravných zápasech, jak se kdo bude prosazovat a popere se výkonnostně o zařazení do základní zápasové sestavy a na tolik potřebném zkvalitnění lavičky.

Tento víkend v sobotu 23.7. se někteří hráči zúčastní miniturnaje 4 týmů  "Hornického poháru" v Žacléři, kde soupeřit budou pořadatelé Žacléř(vykopali si návrat do B třídy), Trutnov B, Poříčí u Trutnova a mix. tým z Náchodska. Složením konkurence schopného týmu jsem pověřil Adama. Ostatní pokud bude zájem v pátek trénink, snažím se o nějaký lehčí přáteláček, ale nikdo zatím nereagoval.

Další víkend je přípravný zápas v neděli 31.3. v Bohuslavicích od 16hodin. Doufám v účast, osobní připravenost a tak se těším na předvedení kolektivnějšího a bojovnějšího výkonu, kdy výsledek pro mě není až tak podstatný!!

Lád st.

 

Zpět

Diskusní téma: RADVANICE

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.