Předprales přepral prales!

14.06.2011 21:38

 

No co napsat moudrého, nebo vtipného, nebo....
Realitou je, že náš současný fotbal stačí v okresním přeboru v podstatě na do pralesa sestupující tým Božanova. Dvakrát jsme je porazili, tedy asi jsme lepší a prales je ve správných rukách. 
První poločas ale na to vůbec nevypadal, soupeř byl na míči lepší, snažil se kombinovat a chvílemi nás přehrával. Náš hurá fotbal byl dopředu naprosto neúčinný, hráči se věnovali individuálnímu probíjení, útok míč nepodržel, záloha nekombinovala a naštěstí obrana neudělala chybu, ale v podstatě jen nahulovala a nahulovala, když byla za to "pochválena", tak se na místo kombinace začala věnovat indivindy probíjení ala malý fotbal! Naštěstí indisponovaný Adam se v 16 prosadil a k první zavěsil. 1 : 0
Poločas: "pokuste se hrát fotbal, jsou tu i diváci, kteří nepřišli na domácí dernieru zvracet, ale bavit se fotbalem!"
Naštěstí se v druhém poločase hnulo v hráčích svědomí, začalo se alespoň trochu kombinovat, soupeře jsme zatlačili na jeho půlku a začali se i fotbalově prosazovat. Jen díky našim střelcům-nestřelcům, si nakonec soupeř neodvezl debakl.
Po golech:
vlastní po tlaku Šmatlíka 2 : 0
krásné kombinaci Hauz Zelák 3 : 0
šťastný přímák Bártíka kdy trefil branku a fatal golmana 4 : 0.
Dle mě to byla v druhé půlce otázka skore, pokud by byl v týmu střelec. Soupeř se do rozhozené obrany také dostával, ale střelecky byl sterilní!
Povinné vítězství, které by nám dávalo i šanci, po debaklu Hronova v Jesenic,  se "vyšvihnout" na pozici druhého rezervisty "pralesa", ale to jen pokud v Poříčí v sobotu získáme alespoň bod! No to bude ale velmi složité, pokud se nesejde dobrá a bojovně naladěná sestava, která bude takticky organizovaná a alespoň trochu fotbal produktivní!!
Viděl, zapsal, diskusi pro nezájem záměrně již nevypsal:
Lád st.

INFO: Po zápase dokopná ve Starkově v kabinách, organizační výbor ale neznám.
Matematika: Bídné výsledky + bídné umístění = bídná organizace dokopné
Důsledek:

 No a to je to ještě pěkně zvětšené!!

Zpět