Oplátka za půjčku!

05.03.2011 20:22

 Nedovedu pochopit, proč ani v přípravě si hráči nechtějí zahrát kombinační týmový celoplošný fotbal?

Další tým Starkova si v přípravě měl zahrát fotbal s dalším týmem Teplic.
No tentokrát už opravdu jen krátce, protože z herního rozboru každého utkání si stejně nikdo nic neodnáší.
Jak říká Jirka: "Ty tvý "klády" stejně nikdo nečte!"
Oboustraně to byl mizerný fotbal, kdy nám Teplice výsledkově vrátili půjčku z prvního zápasu.
Za minulých 5:1, dnešní 1:3(O:O)
0:1 - Baštěk si chrápal na levé záloze, Bitnárek mu dal běžecký "sbohem a šáteček" a z před vápna Vačkovi přízemní k první!
0:2 - Baštěk myslel že Binda, Binda váhnul a Štefan o zadní tyč nedal Vaškovi šanci.
1:2 - Někdo nějak vysunul Frintíka a ten z pravé nedal Lemanovi šanci.
1:3 - Káně v vlastní 16 m ručka=penda a Bitnárek nekompromisně k levé.
Byl to fotbal oboustranného zběsilého nakopávání, bez přesných přihrávek, myšlenek, entuziasmu, kdy se pod záminkou výsledku celotýmově zapomíná, že fotbal by měl být především hra, která má, tak nějak, alespoň trošku, bavit.
Nevím jak kdo, ale já jsem se neměl bavit čím!
Asi by se dnešní mač dal stručně shrnout:
1) "OTO, NO TOTO"!!!!!
2) "FUJ TO BYLA KARTA"!!!!!!!

No jestli něco takto mizerného budeme předvádět za týden proti dorostu, tak to nás čekají pěkná vnitrotýmová dramata.

Viděl, zapsal a rychle zapomenul Lád st.



 

 

Zpět

Diskusní téma: Oplátka za půjčku!

Datum 10.03.2011

Vložil Jiří Lád

Titulek Starý starkovský flašinet

Odpovědět

Zdar. Dán si jednu kládu.

Nemám hudební sluch, ale slyším jeden a ten samý váleček flašinetu, který se pořád ohrává dokola. Plně souhlasím se "starkovákem", že by to tak bylo hezké a plně souhlasím s bratrem, že by to hezké bylo, ale realita je prostě jiná než před 5ti a více lety. No a může se stát, že bude ještě horší.

Výskyt buřičů a buzničů ve starkovském teamu je prostě fakt. Naše pověst u rozhodčích i soupeřů je bohužel od postupu do B-třídy čím dál horší. Eliminace buřičů, buzničů a ubrečenců je věc velmi těžká a ač si o obsazení postu kapitána myslím své, tak jiné jméno výše popsané změnit nemůže, protože je JEDNO z JEDENÁCT a VÝŠE! Způsoby eliminace jsou v zásadě dva. Jejich výměna, nebo natolik kvalitní hra všech ostatních hráčů aby nadávky, brekot a slabánství nemohlo dostat příležitost vyrazit z úst mezi spolu-hráče na hřiště. No a dobře víme že bez tréninku, který zase není možný, když dnes už více jak polovička hráčů do Starkova dojíždí. Dostáváme se do prekérky kterou lze řešit několika variantami.

Varianty:
1. Vyhodit legionáře, sestavit pravověrný starkovský pluk a vydat se bojovat o okresní přebor.
2. Vyhodit buzniče, sestavit sice téměř plně legionářský team a srát tím ještě více starkovské fandy, čekající na každou chybu.
3. Ukončit fotbal ve Strakově úplně a počkat než dorostou malí žáčci s vírou, že puberta plno z nich neodvrátí od balonu a trávy k pivečku a trávě balené.
4. Buzniči pochopí, že řvaní a rozkládání teamu nepomůže ani hráčům které buzní a ve výsledku ani jim a můžeme napravit svou reputaci před rozhodčími, protihráči i zlepšit klima a osobní vnímání v aktuálním složením kádru a začít si dělat na hřišti i mimo něj konečně radost.
5. Dál točit kolečkem flašinetu a užívat si místo radosti z pohybu a vzájemných výkonů na hřišti i mimo něj, alespoň tyto, již velice filozofické diskusní kašičky, za které je však potřebovat poděkovat, protože se zdá, že starkovský fotbal ještě někoho zajímá.

Toť můj námět na anketu.

Datum 10.03.2011

Vložil Lád st

Titulek Re: Starý starkovský flašinet

Odpovědět

Rozbor podstaty dobrý! Je realistický a v míse! Bohužel, kdo je slepý, hluchý, a mimo......a mimo.........., ale hlavně nechce se podívat dnešní pravdě do očí, bude dál vést to své staromilské...........
Ale od toho jsou tyto diskuse.
Je jen dobře, když do nás fanoušci řežou, protože je to určité zrcadlo, které zevnitř týmu třeba ani nemusíte vidět.
Uvidíme v sobotu a neděli, jak to bude vypadat při hře s výrazně lepšími týmy, jestli se z obavy o výsledek tým opět semkne a kolektivně zabojuje. To je rozhodující a určuje, zda tým je nebo není životaschopný, to ostatní je jen takový taneček, který je i ve fotbale tančen vždy, podle toho jak se daří. Bohužel je to víc odvislé od výsledků, než od výkonu a kvality hry. Přiznávám, já jsem vyznavačem varianty druhé, ale vuvuzeli a jim podobní fanoušci volí skoro vždy variantu A.
A o tom to je!

Datum 08.03.2011

Vložil Binič

Titulek gól č.2

Odpovědět

Jednoznačně moje chyba ke které jsem se i hlasitě přihlásil.Jelikož šlo o přátelák,tak do hlavičkovích soubojů moc nechodím,to se ale netýká hry po zemi.Je ale pravdou,že jsem si mohl ustoupit,ale teď už s tím nic nenadělám.
Jen je škoda,že nikdo moc směrem dozadu nebojoval......

Datum 07.03.2011

Vložil Lád st

Titulek svatá pravda

Odpovědět

Napsal jsem k tomu svůj názor, ale podařilo se mi ho smazat. Možná to je i pro týmové ješity lepší. Adam má pravdu, už jen proto, protože si už o tom povídají i vaši soupeři a rozhodčí. Až uvidím na hřišti za Starkov hrát výkonnostně hrajícího Řepku nebo Horváta, tj. fotbalovou osobnost, tak tomu i porozumím, ale zatím se mi spíš zdá, že největší sprostí pořvávači jen maskuji své fotbalové chyby a nedostatečnosti, aby od nich odvedli pozornost.
Viděl bych to tak, během zápasu budu řvát já a vy si to nechte po zápase do kabiny, ale ještě lépe, až opadne adrenalin, tak si to řádně vysvětlete u pivka. " A o tom ten náš fotbal je"!!

Datum 07.03.2011

Vložil Adam Lád

Titulek nebyl, neviděl a jen z toho vyprávění jsem málem blil..

Odpovědět

tož chlapi kurňa co to bylo? výsledek mi je v přípravě úplně fuk.. kde berete tu odvahu řvát na druhého? to tak fotbalově vynikáte na hřišti? neuděláte chybu?
nehrajem ligu mistrů.. hrajem to pro potěšení, abychom si udělali žízeň.. myslím, že skoro všichni jsme fotbalový nadšenci, pro který je fotbal největší láskou.. tak se tak začněte chovat, protože takhle by se nikdo ke své lásce chovat neměl.. máme být parta a máme se stmelit a táhnout za jeden provaz a tohle je pravý opak..
netrénujem, neumíme to tolik s balonem, chybuje každý z nás.. každý hráč, když udělá chybu, tak o tom vždy ví nejvíc sám.. štve ho to.. proč na něj ještě řvete? pomůže Vám někdy, když to poserete, že na Vás někdo řve a nadává Vám.. NE! ANI HOVNO!! jen máte chuť se na to buď vysrat a nebo mu to hned oplatit.. TOHLE MŮŽE DĚLAT JEN KOUČ!!!
jak Vám je, když něco poserete, druhý to za Vás uhasí a ještě Vám řekne, že to nebylo nej, ale že makáme a zlepšíme to!?!

Kua jsem v týmu skoro nejmladší, ale když Vás občas na hřišti vidím, tak si připadám, že jste kluci na základce, kteří se kouhoutěj pro prkotiny..

Myslím, že máme na Náchodsku pověst ubrečených kokotů, kteří se chovaj jako pětiletý děcka.. nebylo by lepší se trochu respektovat a být známý jako ti fotbalový gentlemanové z té stárkovské prdele, kteří sice občas prohrajou, ale je radost se na ně jet podívat..

Jestli chcete hrát fotbal ve Stárkově, tak se trochu proberte, protože takhle nás to brzy přestane bavit, a fotbal by se za chvilku ve Stárkově kopat nemusel..

Datum 08.03.2011

Vložil Stárkovák

Titulek Že by Metujské procitnutí do reality?

Odpovědět

Pravidelní čtenáři tohoto fóra si možná vzpomenou na mé diskuse s p.Ládem starším na téma kapitán...nebo na diskuse s Adamem o tom jak "skvělá" je ve Stárkově parta.Myslím,že čas ukázal, kdo byl při těch loňských diskuzích mimo mísu...
K tomu,aby se problémy začaly řešit,je potřeba si je nejprve připustit a to se konečně děje...s tím co tu Adam napsal 100% souhlasím! Dříve to ve Stárkově chodilo tak,že se "špinavé prádlo" nepralo na hřišti,ale až po zápase v kabině a nebo v hospodě,kde se většinou celý tým sešel. Doporučil bych tuto tradici obnovit - myslím,že by se i pan trenér dozvěděl spoustu zajímavých věcí a některá svá rozhodnutí by značně zrevidoval!

Datum 09.03.2011

Vložil Adam Lád

Titulek Re: Že by Metujské procitnutí do reality?

Odpovědět

tož zdravím ťa.. aspoň někdo s kým si pokecat..
tak přes to, že i mě Bašťa zklamal, tak jsem s ním byl jako s kapitánem velmi spokojen.. nevím jak ostatní kluci, ale já ho respektoval a viděl jsem, že se tomu fotbalu snaží něco dát a stakovskému fotbalu i mimo hřiště.. možná, že je to dobrý kamarád, ale nemohl jsem mu nic vytknout..

v tu chvíli tam nebyla skoro jiná volba, protože Luděk hrát moc nechtěl, Radek i Jeník jsou dost horké hlavy, které to s rozhodčími moc neuměli..

Nechce se mi to dohledávat, ale nemyslím, že bych říkal, že je ve Stárkově skvělá parta.. teda řekl bych, že je to o 3-4 lidech, kteří dělají problémy.. bohužel je tým nesourodý, který se nevidí přes týden a nemá moc možností se tmelit, protože je tuším více než polovina vázána povinnostmi mimo náchodský okres.. bohužel tak to je.. většina těchto lidí je ale bezproblémová, co se chování na hřišti týče.. vše dělají hráči, kteří se pak tmelit chodí..

takže bych ani tak neřekl, že je to o partě, ale o intelektuální a emocionální stránce jednotlivců.. ale rád vyslechnu jiný názor ;)

Datum 09.03.2011

Vložil Lád st

Titulek Re: Že by Metujské procitnutí do reality?

Odpovědět

Nebudeš tomu věřit, ale jsem rád, že už zase píšeš! Byla to docela nuda psát relax články pro mě a maximálně Adama.
Mísa - ne mísa, realista - ne realista, zrevidoval - ne zrevidoval (tedy já určitě ne), no ono to je úplně jedno! Je důležité vidět zájem o věc! Tak probuď Zora ze zimního spánku a pusťte se do toho, sezona je za dveřmi, tak ať jste ve formě!

Datum 10.03.2011

Vložil Adam Lád

Titulek Re: Re: Že by Metujské procitnutí do reality?

Odpovědět

přesně tak.. Zoro mě taky chybí..

Datum 10.03.2011

Vložil zoro

Titulek Re: Re: Re: Že by Metujské procitnutí do reality?

Odpovědět

reknu jen jedine ze starkovaak ma pravdu!!!a k tobe adame jen jedno kdyz to je o 3az4 hracich tak proc nereknec kteri to jsou!!!ono je tezke tmelit partu kdyz kolikrat se stalo ani hraci mezi sebou nevedeli jak se jmenujou!!!a s tim kapitanem konkretne se sesazenim jendy to nebylo to pokud vim nebylo o tom ze by si nerozumel s rozhodcimi!!!ruku na srce adame!!!