Mezár odveta

03.10.2011 14:47

0 : 5 (0:4)

Mezár nás zmasakroval!

Nebudeme si nic namlouvat, naše nepohyblivá těžká kavalerie, která neměla koncentraci na hru a hrála s úplným výpadkem taktiky, dostala výprask, který ji už hrozil v Mezáru. Prostě soupeř byl nabuzený, fyzicky a rychlostně o parník a technicky na míči o dva parníky jinde. Marně někomu něco říkat o taktice, hlídání a zajišťování, když to nechce realizovat!
Prostě na to nebylo a jen shodou okolností jsme nevyfasovali daleko větší příděl!

První poločas:
Soupeř nám vrátil náš nástup v Mezáru a za 10min. vedl o dvě branky. Švento a Dušánek nám předvedli, co je to pohyb bez balonu, příjem balonu do pohybu, následné zrychlení a zakončené tvrdou střelou bez přidrbání. Naše levá strana neměla žádnou defenzivní strukturu a osobní hlídačové soupeřovic rychlíků prostě běžecky nestačili.
Přesto byl důvod i k naději, jedna z mála našich kombinací vedla k pěknému uvolnění Jirky Zeldou, v 16 souboj HR ohodnotil pendou! Bohužel selhal i Zeliňho a neproměnil. (3 neproměněná penalta podzimu a každá možná znamenala ztrátu bodů - v Polici - Novas, s Hejtmany - Káně a nyní Mezár - Zelda) 
Byli i jiné šance, ale nikdo kloudně nepřijme přihrávku a hlavně rázně nezakončí. 
Nebudeme si ale nic namlouvat, první poločas byl herně na ručník a 0:4 bylo i milosrdné vyjádření fotbalových dovedností. Útok opět odtržen, záloha pomalá, obrana nijaká až žádná, tedy jo dezorientovaná a zmatená! Obranný blok zahuštěných hráčů neumíme, a tak po rezignaci Jendy na bránění soupeřovic 10 ji nejčastěji honil od zadu únavou zmořený Libor!
Kdo za to může? 
Nekázeň celé defenzivy týmu!
Možná jsou jednotlivci s jiným názorem, ale to je problém jejich úhlu pohledu!

Poločas:
Koledujete si o 10. Bojujte! Novas ml. hrál s koňárem z treninku?!?!, tedy chtěl dolů. Novas st. šel na hřiště zklidnit hru obrany. Jenda chvilku na hrot.

Druhý poločas:
Zklidnění Novas st. přinesl, škoda ale že odešel Jirkovi opět sval a musel urgentně dolů. No nebudeme si nic namlouvat, adekvátní náhradu v současnosti nemáme, i když hraje se zraněním a nemůže běhat, ale v hlavě i v noze to přeci jenom má!(samotného mě to udivuje - škoda že není zdravý a lehčí)
Soupeř byl celkem uspokojen, jeho hra šla dolů, zóna byla účinnější než zmatená osobka - neosobka. Ještě jednou se nám soupeř protahoval středem obrany, Baštěk se Šmatlisem křižovali a kontakt tam byl, tedy penda 0 : 5. Příjemným překvapením byl výkon golmánka z ml. pušek, který předvedl dva - tři skvělé reflexy! No něco málo jsme měli i my, největší Bimbule po učebnicovém přistrčení Šmatlíka do 16, ale když zmar, tak zmar. Tedy vedle! 

Po zápase:
Když nejsou v základu na všech postech výkonnější hráči, musí být v hlavě kolektivní defenzivní taktika, kterou ale musí někdo na hřišti umět organizovat. Tuhý obranný blok!
Bohužel, i na to v hlavách nebylo!
Naivně jsme chtěli hrát s jasně fotbalovějším soupeřem fotbal, a ten nás za namyšlenost ztrestal jak panská jednota  "Sirotky na Sionu"!!

Lád st.


 

 

Zpět

Diskusní téma: Mezár odveta

Datum 08.10.2011

Vložil Jirka Lád

Titulek Hlavy nahoru

Odpovědět

Cílempodzimu je získat co nejvíce bodů a dostat co nejméně branek. Ale hlavně si neznechutit fotbal na jaro, kdy osobně předpokládám reinkarnaci starkovského fotbalu. Čili hlavu nahor, srdce do dlaně a odbojujme zbytek se ctí a dle nejlepšího co lze vydat.

Datum 04.10.2011

Vložil Binič

Titulek špatný

Odpovědět

Nebudu se na nic vymlouvat,ale mě osobně se utkání vůbec nepovedlo,tak jako asi celému mužstvu.Je znát měsíční výpadek,ve kterém jsem nohu nenamáhal,proto byly až k moc pomalé a také vykrývání uliček,které jsem měl JÁ utěsňovat,bylo velice špatné.
Zkrátka utkání na hov.....