Machov

29.08.2011 07:05

1 : 3 (0 : 2)

Opět zbytečná prohra!
 
 Důvod?

Stále stejný.

Sešlo se nás z jedenácti možných 8. Tým doplnil obětavě Michal, i když ho bolí koleno, tedy 9, pomoci přišel Mrkva a dovezli !? ještě náhradního gólmánka z mladých půšek. 
Sestava pochopitelně nevěstila nic dobrého, postavila se defenziva a čekalo se co bude. Soupeř pochopitelně hned pochopil, že nebudeme nebezpeční vepředu, tak se snažil a snažil, ale nic moc si nevytvořil. Bohužel nám tam spadly dva šmudlíci, kdy na 0 : 1 jsme nepokryli pohybem přeběhnutí protihráče na zadní(a jako vždy) 0 : 1, no a druhý byla náhodná lobová hlavička, která prostě Vaškovi zapadla pod břevno 0 : 2. My jsme se snažili občas Kánětem, bylo pár standardek, ale dobře koplé rohy Bártíkem prostě nikdo nedotlačí - není koncák do vápna!

Poločas: Bojujte, soupeři taky nejsou žádní zázraci!

Přehodili se gólmani, Váša šel strašit výškou soupeře do 16, co kdyby na něho něco náhodou spadlo.
Dohodli jsme se, že pokud soupeř nezlepší hru, tak vysuneme Káně a Bártíka na hrot a riskneme hru va bank.

Bohužel jako vždy nebylo možno, opět jsme šli do 10 a ihned za nesportovní chování ČK do 9. To je prostě tragédie letošní hry Starkova. Nic na tom nezmění, že se to nepovedlo 3x HR.(jinak pískal dobře) Prostě když chybují hráči ve hře, tak na to mají právo i sudí, což naši emocionáři nezvládají.
Je to jasné všem, že HR 3x pochybil, ale to nemůže přeci vést k takovým důsledkům.

1/ Útočník soupeře po napadení Novase měl jít rovnou ven, ŽK byla málo.(zvlášť ve srovnání za co jsme vylučováni my) Navíc setnul o chvíli později zezadu Baštěka a bez potrestání. To tým ještě psychicky unesl celkem rozumně.(zbytečně si ale HR vypustil "džina" z lahve!) Kouč soupeře to  viděl realisticky tak, že ho raději ihned vystřídal. (může si to dovolit, když má 3 hráče na lávce!)
2/ Záložník soupeře zbytečně od zadu, bez možnosti hrát míč přetáhl párky Ondrovi, který musel pro zranění odstoupit(Podaný ze Sparty šel za podobný faul okamžitě ven a to ani nezranil!!).
3/ Když to vypadalo, že nebude snad ani ŽK, (napraveno až po signalizaci pomezního), tak se opět rozvinula starkovská klasika(neříkám že neoprávněně). Tým nespravedlnost nemohl ztrávit, "džin" nespravedlnosti zatemnil mozky a Mrkva byl pod sprchami ještě dřív než belhající se Ondra. Ostatní to jen těžko trávili, ale pokud jsou na hřišti, musí se umět ovládnout! Klidně to mohlo ještě třemi sprchami skončit! Prostě je to opět nekázeń, fotbal má svá pravidla a na vysvětlení musí stačit rozhodčí a kapitán! Následně i rozhodčí může přistoupit k jakési kompenzaci své chyby. Proč by to ale dělal, když na něho řveme a vyčítáme a vyčítáme.
HR to ustál! Tedy klasika šli jsme jen do 9! 
Adrenalín nechal bouchnout v zbylé 9 saze, začalo se hrát divoce a Machov byl tak zaskočen, že to vypadalo na snížení. Standardkama to nešlo, tak to vzal na sebe agilní Bártík, poprvé to rozhodčí nevzal(správně), podruhé z pravé strany ano. Penda a Laňka měl nabroušíno, tááák málem prorval síť. Soupeř hrál tužku, byl v křeči, nákopy šli většinou do ofsajdů. Doma prohrát o jednu nebo o dvě, to je už v takových sračkách úplně jedno. Přišla standardka, šli jsme si po vyrovnání, bohužel soupeř odvrátil a z rychlého brejku přesně zakončil na 1 : 3. (ofsajd to nebyl)
Po zápase jsem tým pochválil za boj na hranici možného.
Konstatování kouč reality:
" Neprohráváme hráči bojujícími na hřišti!
Prohráváme dík hráčům, kteří by mohli hrát, ale vykašlou se na tým.(bez omluvy) No a kapitolou samu o sobě jsou neukáznění hráči, kteří zbytečně oslabují tým svojí neukázněností. "

Žádný zápas jsme nehráli v základní zápasové sestavě!
Žádný zápas jsme nedohráli v 11!!!!!!!!! 
To není normální stav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozumní starkovští fanoušci se logicky ptají, proč se na to už nevyseru?? 
Nevím!
Fotbal OP mám rád pro jeho atmosferu!
Snad i věřím, že zase přijde den, kdy se zranění uzdraví, že se tým posílí a bude se hrát snad ještě někdy fotbal, kdy nás bude soupeř minimálně respektovat! (i má víra je ale slábnoucí)
Příští týden Hejtmani, kteří jsou ve výsledkovém laufu, Polici dali 6! Nevím s čím přijedou, venku se jim většinou tak nedaří, ale ani my nevíme v kolika se sejdeme a v kolika dohrajeme.
Dobrá zpráva: Adam přemluvil Zeliňha, že když to takto vypadá, že by nějaký zápas odehrál už na podzim.
Zpráva: DK by měla uvolnit činnost emocionářům Bindovi a Bimbovi.
Víra: Ondra a Michal snad nohy dají dohromady a budou moc hrát

Tedy snad to dopadne už jednou tak, že budeme hrát v 11, dohrajeme v 11 a bude někdo na střídání!
Údržba trávníku hlásí, že green musel zůstat dlouhý, protože sekačce praskl řemen??, nevím proč?? No a potom to byla i taktika, aby to Machovu moc nešlo hrát dopředu.
Emocionářům jsem objednal vagón histepsu!
Lád st.

Zpět

Diskusní téma: Machov

Datum 02.09.2011

Vložil Lád st

Titulek Tresty

Odpovědět

Bimbu máte v informacích s odůvodněním OFS. Prostě Bimba byl v podmínce z Hronova a tu svoji neukázněností proměnil. Vypadám pak za osla, když se o podmínce ani nedozvím! No stále stejné. Říhu projednat nechám, ale asi to nespěchá, protože trest bude stejně vyšší. Vrací se tedy do sestavy jen Binda, bude Zeliňho, který by chtěl dnes i trénink a nějaký Čejchán, co jezdí s Ondrou.(v dorostu hrál prý za Náchod) Doufám že "pravověrní" ale i někteří hráči zas nezačnou ty svoje "pravověrné vuvuzely", jako když se sehnali dopředu hlášené nepravidelné posily pro stabilizaci kádru.(Hauz+Hromada) Stav Ondry neznám, zda bude schopen hrát. Lahváč je asi znechucen Vašimi keci - nekomunikuje, demobrana je taky vykartována, začíná až Petrem Kylarem, Emilem Hánou a Mojmírem Bártou. Tedy se snažte, aby nás bylo alespoň 12 funkčních a přemýšlejte jak dohrát v 11!! Čtvrté kolo, myslím že by už bylo na čase a to nejvyšším!

Datum 30.08.2011

Vložil Léman

Titulek ???

Odpovědět

Zdravím vás do Stárkova. Sice to tu rád čtu, zvláště ty fláky trenéra, ale nějak mi rozum nebere, jaké "špinavé prádlo" tady tak veřejně perete. Ne že bych vám do toho měl co mluvit, ale nějak mi to nepřipadá efektivní a osobně si myslím, že tohle všechno by mělo zaznít v kabině tak den, dva po zápase.

Přesto vám ale přeju, abyste se už konečně chytli a nějaký výsledek už udělali.

Datum 30.08.2011

Vložil Adam Lád

Titulek Re: ???

Odpovědět

vis Lémič on je trochu problém, že v kabině na to nikdo nemá odvahu, protože by se dostal do přímé konfrontace a argumentační nouze.. Topolanek by řekl, že nemaj gule ;)

Datum 29.08.2011

Vložil Binič

Titulek sezóna

Odpovědět

Start do sezóny se nám nepovedl již od úvodní minuty od který se vše asi vyvíjí.Zranění,zbytečná vyloučení moje,Bimby a v naposled prý dobře hrajícího Mrkvy po teatrálním upadnutí ubohého Machováka.
Zkusme udělat za vším tlustou čáru a hrát jako kdyby to byl náš první zápas a nic se nestalo.Sračky kdo za co může si schovat až po podzimní sezóně.Soustředit se jen na hru.Ještě je čas s tím něco udělat.
Možná to půjde a když ne tak máme před sebou ještě jaro.

Datum 29.08.2011

Vložil Adam Lád

Titulek Re: sezóna

Odpovědět

jinak dobrý nápad Bindo.. myslím, že bychom se měli sejít trochu dřív.. říct si na rovinu, že jsme adepti na prales, že potřebujem zavřít huby, ať se na hřišti děje, co se děje - a to zejména ty s Bimbou a soustředit se na fotbal!!! za každou cenu!!! klidně ať nás řežou, protože řezat nejspíš budou za to všechno kručení - i když teĎ i oprávněné.. ale jinak se změny nedocílí než že se holt jedna strana kousne.. rozhodčí to určitě nebudou.. zbýváme my!!!
jinak všem velká poklona za výkon - od prvního k poslednímu!!! spešl poděkování Jeník, šmatlik a Kanďas!!! trochu mi to připomnělo bitvu u Thermopyl!!! :)

Datum 29.08.2011

Vložil p.m

Titulek ?

Odpovědět

je hezke koukat na to jak vzdy dokazete nekomu pridelit vinu ale mozna by bylo dobre se taky trochu zamyslet sam nad sebou jestli taky nejaky podil viny na tom co se ted ve starkove deje nemate taky!!!hraci sice neukazneny jsou a ja patril mezi ne ale vy s vasi jesitnosti tomu taky dvakrat nepomahate!!!

Datum 29.08.2011

Vložil .

Titulek Re: ?

Odpovědět

prijde mi to, ze at kouc udela cokoliv tak se vzdy najde nekdo, kdo mu bude nadavat. I kdyby se rozkrajel, podpory se nedocka. Kazdy by mel zacit u sebe a az potom hazet vinu na ostatni...kouc za to opravdu nemuze. Jako jeden z mala se snazi aby to fungovalo, ale moc podpory se mu nedostava!

Datum 29.08.2011

Vložil Adam Lád

Titulek Re: ?

Odpovědět

ano jsem syn trenéra, ale vždy se snažím zůstávat objektivní.. teď by mě zajímalo, čím se trenér přičinil na tom, co se teď ve Stárkově děje.. pokud bys mi to mohl ty Míšo nebo někdo jiný sdělit, tak budu opravdu moc rád.. já tedy, a teď jsem třeba zastíněn rodinným vztahem, nemohu nic závažného najít.. zkus/zkuste mi to někdo osvětlit prosím..