Kastrace!!!

25.04.2011 08:05

 

Vrchní kastrátor se svým oblíbeným "šaršounem" snad způsobil naprostou střeleckou impotenci elitních střelců!

Kurňa, to bylo šancí, to byl tlak, to byla zas jednou fotbalová euforie, to bylo střel! 

No myslím si, že tentokrát kdo přišel do Starkova na fotbal nelitoval. Tedy možná ano, ale jen toho že se nevyhrálo a byla jen remízka a brali jsme jen jeden bod! Jinak si myslím, že každý musel uznat, že to byl totální fotbal, s ohromným nasazením a jen dík vysoké střelecké impotenci jsme soupeře nesmetli a nedeklasovali! Za 20 minut to mělo být 4 : 0 a nebylo by co řešit!!  Fakt si nepamatuji, kdy jsme si vytvořili takový tlak, tolik šancí a přesto jsme mohli i prohrát! Celý zápas jsme jen dotahovali vedení neskutečně produktivního soupeře. 4 x kopli na branku a dali 3 góly!!(jeden z pendy)  To kdyby naši střelci byli takto produktivní, tak soupeř odjel s načepovanou 10 a rád, že nebyl načepován velikonoční vysokostupňový ležák!! 
Od začátku jsme se do soupeře pustili a tlačili a tlačili jsme se jim do 16. Jak už to na jaře je pravidlem, dali jsme i Novasem po vysunutí Zeliňhem vedoucí branku! 1 : 0 No pak se to trochu nepovedlo rozhodčím, podívali se na tu krásu kolem, a "trnkový keř" je zaujal tak, že měli rozšířené zorničky a viděli něco, co nikdo jiný na hřišti neviděl!(včetně hráčů soupeře) Penda byla písknutá k všeobecnému údivu, a Lapka si opět necuc 1 : 1 Pocit flustrace, klasické vuvuzelování, prostě tým nemohl zkousnout křivdu. Myslel si, že soupeři naloží a dorazího, pustil se do bezhlavého dobývání branky soupeře. Jenže zkušení hráči soupeře( 4 z A týmu), přesně na toto čekali, podařilo se jim založit brejk, a naše pravá strana opět neuhasila a Lapka nepodržel 1 : 2. Do poločasu jsme sice ještě tlačili, zahazovali šance, Novas nastřelil tyčku, ale nic jiného se už neujalo, ač na to bylo! 

Půlka: nebylo co řešit, jen ty naše střelce přebrousit, ale to je marné, ostatní dobré!

Druhá půlka byla bez Ondry s Diblou. Myslel jsem si to jinak, ale Ondra to viděl na max. 10 minut, a tak jsme vypustili preďoše. Soupeře jsme opět zatlačili, ale marnost nad marnost. Kdyby měli všichni marní "střelci" projít kastrací, tak by bylo na "guláš"! No a jak jinak, musel to vzít na sebe ml. Novas, a křížem k tyčce mu to tam spadlo! 2 : 2 Tým chtěl 3 body, byl v laufu, ale někdy to tak je, soupeř obranně nakopl balon, Binda se podíval do slunce, ztratil kontakt, míč propadl za něj a soupeř o tyčku zavěsil. 2 : 3. Znovu jsme se pustili do soupeře a podařilo se silou jednoho "Bindodurazu"opět  vyrovnat! Tlačili jsme, ale soupeř kontroval výpady, a tak jednou z prava, jednou z leva, jsme mohli být ztrestáni!! Ještě že kvetly"trnkové keře" i na druhé straně!!  Jednou se dokonce ochlapil i nudící se Lapka!! Zápas šel do finále, stoper soupeře šel za "agresvýpad" po červené do sprch! Ne že by nebyla v 11 proti 10 vůle, ale nebyla hlava na hřišti, která by něco vymyslela, tak se jen "hulilo" na Diblu a Novase, kteří ale byli už bez podpory zálohy, a tak z toho byla "holomajzní" křeč. Zkušený Tokár si to v zadu ošéfoval a naše zběsilé úsilí po bodech už nemělo řešení. Zmarem byla šance Novase, kdy mohl dát hetrik, ale "puška rozptylka" mu míč z před branky projektil hodila nad! Stane se, jako se stalo mnoha jiným a mnohem zkušenějším střelcům!!!
Remiza, bod, nasazení, hra. Něco dobrý, něco špatný. Týmu nemám co vytknout, byla to strhující fotbalová zábava = konečně hra!!
Je jasné, že kdyby se vyhrálo, bylo by hodnocení diváků v superlativech, ale tak to někdy ve fotbale i v přízni a hodnocení je!

Závěr realisty: 
1/ nemám rád malý fotbal - pokud se hráčům plete do velkého fotbalu!
2/ netrénovanost:
    a)problém souhry nahrávek a přenášení hry,
    b)problém první kontakt s míčem - zpracování - to je naprostý alfa - omega základ fotbalu!!!
    c)problém účinné reflexní střelby z pohyby bez přištelování netrénovaných, kteří si nevěří
    d)problém rozehrávání standardek - to co předvádíme je marnost a skoro vždy naše nevýhoda
    e)problém nedodržení taktiky - př. -dohodnem se, kam se bude vykopávat od branky a za celý zápas to nikdo odzadu neudělá!!

Jasně že mi je jasné proč! Tým je složen z hráčů, kteří se ani nemůžou na trénink dostat, přípraváky se také hrajou pokaždé s jiným týmem a vždy doplněným hosty, aby se dalo vůbec hrát. K tomu je v přípravěhráči  vždy upřednostněn výsledek nad tím něco si vyzkoušet a nacvičit. N
a trénink jednou týdně chodí 3 a tak si dají "ameriku", cosi jako střelba z před 16 z místa a z co největšího záklonu, aby byl vidět jakýsi "umělecký dojem", a honem na šmrdlání "báčka"! To byl je a bude ten nejzásadnější rozdíl proti Jaroměři ale i jiným trénujícím týmům! Včera stačili 4 zkušení kluci z A týmu s Tokárem, co střela tak k tyči z plného pohybu!!! 
Vím, že u nich stál sám fotbalový Bůh, ale ruku na srdce - u nás taky!

 

Viděl, svém pocity zapsal, na borce kola navrhl Novase ml.
 vyjímečně spokojený Lád st


 

Zpět

Diskusní téma: Kastrace!!!

Datum 29.04.2011

Vložil Starkov je zvláštní!

Titulek Lád st.

Odpovědět

Hrál se tak pěkný dramatický zápas s vysokým nasazením a k tomu není ani řádka. Možná je to tím, že se nevyhrálo a byla jen remízka - za bídného bodíka!
Ale jen si na stránkách pobrečí jeden zneuznanej ješita a už se řeší a řeší a řeší!! Starkov je fakt asi zvláštní!!
B tým je něco úplně jiného, to si myslím je smysluplný nápad na řešení a ač nemám letos času nazbyt, tak s tímto projektem rád pomůžu, tedy pokud bude vážně míněný zájem!

Datum 29.04.2011

Vložil procko.m

Titulek Re: Lád st.

Odpovědět

k tomu B! zajem je velkej protoze to je pro dost kluku vcetne me jedina sance jak si zahrat ve starkove fotbal!!!horsi bude ze od toho da vedeni radsi ruce pryc!!!

Datum 29.04.2011

Vložil Lád st

Titulek Re: Re: Lád st.

Odpovědět

To není jen o vedení, záleží také na tom, jak to sami připravíte k jednání, jaké dáte záruky atd.atd.atd. Pokud bude opravdový zájem, můžeme dát o tom řeč, abyste věděli, co všechno je o založení a udržení B týmu vědět dopředu, než půjdete na výbor. Ten s tím víc dělat nebude, než že Vás přihlásí, pokud budou garance, nebo nepřihlásí, když nebudete schopni garantovat neodstoupení ze soutěže, nedostavení se k zápasu, nebo v nedostatečném počtu, že zvládnete dopravu, že pomůžete s pořádkem na hřišti a v kabinách, že si vyberete nějaké příspěvky a v neposlední řadě, že si seženete zodpovědného garanta projektu, tedy DUCHA typu nežvanivého, ale pracujícího! atd. atd. Myslím si, že pokud si neuděláte takovýto "fér-plán na férovku", tak nemá ani cenu za Ivanem a vedením fotbalu chodit.

Datum 01.05.2011

Vložil Ostříš z Visáku

Titulek Re: Re: Lád st.

Odpovědět

Ono i v tom zamýšleném B týmu to bude tvrdé s nominacema pokud budou lidi. Lád chce hrát fotbal s Ačkem s nejlepším co se mu sejde.(s tím musí snad každý souhlasit) Béčko bude chtít také hrát fotbal v 11 fotbalistech, dle výkonu. Myslím hráči i kdo je povede. Držím vám palce a budu šmírovat z Visáku i vás!

Datum 27.04.2011

Vložil Adam Lád

Titulek situace ve Stárkově

Odpovědět

mno koukám, že to tady docela žije..

tahanice o mísu, ducha a realistu bych vypustil..

rád bych to zkusil konstuktivně:

1) TRENÉR???
kdo by se měl "starat" o A tým, když ne současný lodivod? rád bych slyšel něco konstruktivního a ne jen ubrečené tlachání, že to dělá špatně.. (= není to jen o trénování, protože ve 3 lidech se opravdu nedá trénovat hra v 11 lidech!!)
tak nějak tuším, že se odpovědi nedočkám.. ale třeba mě někdo překvapí..
nikdo z Vás diskutérů si neuvědomuje, kolik to stojí sil, času a peněz držet tohle pohromadě..

2) LEGIE NÁCHODSKA
taky bych rád slyšel, jak by teď vypadala sestava, kdyby se ke kormidlu dostal někdo jiný.. s kým by se hrálo?
nechci spekulovat, ale se Stárkovským fotbalem bych to viděl dost černě..

3) B TÝM
určo budu rád, když se B tým znovu obnoví.. pro mladé kluky je to super šance na získání zkušeností.. nevím, jestli za tím nápadem stojí někdo konkrétní, ale pokud se o tom bude jen tady mluvit, tak to nadšení brzo zvadne.. takže se někdo pochlapte a jděte do toho alespoň za Ivanem, jestli vám to nezavrhne hned v počátku..
osobně herně vypomůžu vždy rád, když budu moct a bude zájem..

Datum 27.04.2011

Vložil mladák :)

Titulek Re: situace ve Stárkově

Odpovědět

Reakce na B tým:) Stoji za timpár lidí ktery maj to nasazení ten B tým založit.Určitě nejde jen o hloupé povídání.Už se o tom bavíme déle a máš pravdu proč otom všem jen tady diskutovat musí se proto něco udělat jak si říkal aspon vědět jak sme na tom jestly by tam ta šance byla :) A ta výpomoc by nebyla vubec špatná :)

Datum 27.04.2011

Vložil fanoušek

Titulek B TEAM

Odpovědět

KLUCI DO TOHO NAJDETE TRENERA --DREZU JE HAFO A PENIZE SE TAKY NAJDOU

Datum 26.04.2011

Vložil Fantom

Titulek Reakce na založení B týmu

Odpovědět

Všiml jste si dobře..Ti kluci tam chodí 3x do tejdne pokud ne víckrát.A sejde se jich tam vic než někdy lidí na zápas.Zajem by z jejich strany určitě byl si myslim,jinak by na hřišti netravily volnej čas.Ale pokud se snima o tom nezačne někdo bavit tak to nema smyl.A pokud tam je ta nabídka z Č.Kostelce tak nevim proč už se to nezačlo řešit.Všechno je jen o domluvě . Přeju hodně zdaru

Datum 26.04.2011

Vložil Wocass

Titulek Re: Reakce na založení B týmu

Odpovědět

B team, to by bylo zajímavý, tým mlaďíku:-)

Datum 26.04.2011

Vložil mlaďák

Titulek Re: Re: Reakce na založení B týmu

Odpovědět

Spíše než na mlaďacích by zalezelo na rozhodnuté vedení .Jestli by se do toho někdo odvažil a byl schopen mlaďákum vypomoc . Hrači se vždycky najdou nejen ze Stárkova a z Kostelce .