Jen remíza!

18.04.2011 23:31

 

No málokdy se sejde takto silná sestava, málokdy jsme začali tak dobře hrát fotbal a snad nikdy jsme nedali tak rychlý gól!!
Proto ten nadpis dnešní fotbalové úvahy. Jinak si musíme říci, že to bylo remízové utkání, kde každý tým měl dvě šance a každý tým se jednou gólově prosadil. Tedy dělba bodů je spravedlivá!!
Spíš mě není jasné, že když si v kabině dohodneme taktiku na soupeře, že se nenajde na hřišti hráč, který by anarchii dostal do dohodnutého systému! Myslím si, že kdyby se pár lidí na hřišti probralo včas, mohli být klidně tři body a zase blíž ke klidu! Myslím si, že hráči týmu si o přestávce dostatečně vyslechli moje rozladění. Musím říct, že být víc hráčů na lávce bylo by střídání na místě. Bohužel máme pozimní autodestruktory J+J, kteří si svým vlastním tělem ublížili tak, že si už na jaře jen velmi těžko fotbalově vrznou. Jo Visáky nám chybí, jak praseti drbání!!
Hráč J. sice po vítce protestoval, čepeřil se a namítal, ale když jsou i jiní, kteří to vidí stejně, tak to není jen moji asymetričností vidění. Po půlce se ale podstatně zlepšil a nemám mu co vytknout. Tedy jo, že když vběhne do 16m, tak se nešteluje, nevylepšuje, ale narve třeba bodlem! To je ale třeba trénovat, oblíbená "15" s nákopy z místa to dozajista nezajistí!!!
Hráč M. no ten nám tedy tekl jak sviňa! Být Káně, tak šel do sprch! Nakonec si píchl jak včelka "Mája" od soupeře odpadl, dostal se mu jen za pr... a ten zkušeně vyrovnal! Pak se malinko zlepšil, ale až poločasová kritika mu alespoň trochu pomohla. Musím přiznat, že né tolik jako hráčovi J!! Občas prošup s odhadem byl, ale většinou sám uhasil, nebo mu bylo pomoženo defenzívou!
Hráč A. no to byl celozápasový hnus, a nebýt Preďoše v křečích, tak tentokrát šel jak "namydlenej" blesk!! Tomu se říká být fotbalově mimo mísu a nestačí na to rozpětí "S" až "Z"!! Toto bylo mimo od A až po Z!!!!!!!Tak silně postavený střed hřiště, s tak silně složeným útokem jsme díky jeho fotbalové pomýlenosti úplně promarnili!! 
No a jak vidíte přišlo odhalení starého "zemanovce", s jeho oblíbeným "padni komu padni" nemůžu opomenout mého oblíbeného preďoše, tedy bývalého, dnes bych řekl spíše "plýtváka obecného"!!!
Hráč H. No Honzo, tvé plýtvání silama na nepodstatné s nedostatkem fyzických sil na podstatné chvíle je trestuhodné. Myslím si, že jsem měl dát od začátku Dartaňana, a tebe nasadit až na poslední půlhodinku a bylo by s hronovákama zle!! Tedy je to potřeba "vysvětlit" i koučovi, že prokaučoval!! "S" si už netrpělivě dozajista brousí jehlu do svého flašinetu!
Hráč P. Ve starém Římě by napsali: "Už i ty Brute!!". Jo o Dr. Hauzovi se hovoří! Chvilka do konce, dva naši před prázdnou klecí, Dr. nabrousil skalpel, "Čmoud" mu pustíl a jemu se to "svezlo". Jau to bolelo, starkovští diváci řvali freneticky gól, a ona to ploutev!, no kdyby následně z brejku rozhodli domácí, tak by mě asi kleplo přímo na hřišti. Myslím si, že i Lapka by byl zralý na ARO!, já taky!!

Ale jinak docela dobrý, zpočátku jsem si myslel, že to zvládnem hravě, zvláště když nejlepší hráč na hřišti Binda dal po důrazu z rohu už asi ve 3 min. gól, pak se soupeř snažil nákopama vysílat rychlé dorostíky do brejků a občas nám tím zatápěli, my jsme jim dělali problémy jinými zbraněmi, ale celkově remíza je  spravedlivá.

Lád st. 

Zpět

Diskusní téma: Jen remíza!

Datum 22.04.2011

Vložil Adam

Titulek ee

Odpovědět

kdo se těší na neděli?

Datum 19.04.2011

Vložil Lád st

Titulek Borec kola

Odpovědět

Doufám, že hronovská nominace na borce kola byla myšlena na Jirku, za umělecký dojem, který předvedl po své tělesné autodestrukci na lavičce! Jako skálopevný realista věřím, že na borce kola nenominovali Adama, protože bych je považoval za šílené fotbalové recesisty!!!(vím že se nadřel, ale dtto "Preďoš", tedy bezúčelný "plýtvák"!

Datum 19.04.2011

Vložil Starkovak

Titulek Re: Borec kola

Odpovědět

Myslim,ze nominovali Vas! Za dobre naordinovanou taktiku vedouci k zisku bodu! :o)))

Datum 19.04.2011

Vložil Lád st

Titulek Re: Re: Borec kola

Odpovědět

Bingo! To je v míse!

Datum 20.04.2011

Vložil Starkovak

Titulek Re: Re: Re: Borec kola

Odpovědět

Konecne! Muj hlas uz mate!A vy ostatni hlasujte,aktivujte pratele na Facebooku....kdypak se dockate lahvinky od trenera!!!! :o)))

Datum 20.04.2011

Vložil Dibla

Titulek Re: Borec kola

Odpovědět

Předpokládám, že já jsem byl asi nominován za to, že jsem vydržel první poločas :-)