Hejtmani

05.09.2011 18:54

0 : 3 (0 : 0)

No výsledkově asi nic moc, ale já jsem si zas jednou užil fotbal!
Možná někdo mě má za "padlého na hlavu", ale myslím si, že jsme konečně předvedli velmi dobrý fotbal, z kterého mimo mě mohli mít příjemný adrenalínový pocit nejen fotbalisti, ale i uznalí diváci.

Je mi jasné, že porážka je porážka, ale vždy jde o to, s kým a po jakém výkonu!

Už v pátek na tréninku jsem cítil, že přítomnost "Zeliňha" a "Chána", bude pro tým velké povzbuzení. Zas po dlouhém čase se trochu zatrénovalo a báčko se nehrálo na góly, ale na kombinace s maximem přihrávek. Měl jsem z toho velmi dobrý pocit. Po tréninku si někteří kluci ještě postavili panáky a zkoušeli standardky. Je velkou škodou, že nejsme schopni, a to z objektivních důvodů, trénovat kombinační souhru, defenzívu, přechod do ofenzivy a zakončení. Zakončení je naše největší slabost, která nás sráží na dno tabulky!(tedy mimo individuální neukázněnost!!!) 

K zápasu:
Přijel asi nejsilnější tým "severu", který je prošpikován "nádivkou" hráčů od Náchoda, přes Polici až po Broumov. Jsou to hráči, kteří byli a jsou trénováni, mají zápasové zkušenosti z vyšších soutěží a letos mají dokonce i výsledky venku. Jejich rozcvička a příprava na utkání nese všechny znaky zkusit se poprat letos o víc než hru v OP. Většinu jejich kluků herně dobře známe, proto se dala i stanovit vhodná taktika, k eliminaci jejich nebezpečných ofenzivních hráčů. Horváta si vzal Jeník a Kittlera Baštěk a musím říci, že je celý zápas skvěle gumovali! Velké obavy jsem měl o střed hřiště, ať jsem vymýšlel jak vymýšlel, tak s obavou v duši jsem tam postavil nakonec Jirku s Ondrou, kterým svými fotbalovými zkušenostmi pomáhal Zeliňho a Chán z útoku. Jsou zkušení fotbalisti, a tak si dali  říci a neodtrhli se na hrotu od své zálohy a byl z toho nakonec skvělý fotbalový boj, zvláště když z krajů pomáhali Šmatlík a Káně a  od zadu hrající Binda s Novasem taky tvrdili muziku, kdy nenakopávali, ale zkušeně rozehrávali, když to šlo.
Možná mě budou mít v Hejtmanech za vola, ale já jsem přesvědčen, že první půlku a čtvrt hodinu po přestávce jsme byli daleko komaktnějším týmem, s dobrou organizací hry, vysokým nasazením. Prostě fotbalově lepší a jen uražený "fotbalový bůh" nám ještě nedopřál a to zřejmě za hříchy proti fotbalu v minulých třech utkáních. Měli jsme minimálně tři gólovky z toho jedna neproměněná penda Káněte do tyče(stane se). Zcela určitě jsme hráli lepší kombinační fotbal než soupeř. Ne že by soupeř neměl nic, ale nákopy s následnou rozehrávkou Tým  disciplinovaně odvrácel a nebo Vašek zachránil(i za pomoci tyče). HR pískal co viděl a nebo mohl vidět, čároví pomohl, když HR neviděl a druhý se jen divil, že jsme schopni hrát slušný fotbal. Fotbal se jim zřejmě pozdával, proto se za celý zápas nepotřebovali věnovat karetnímu mariaši!(žádná)

Poločas: nebylo co vytknout, byl to pravý "SRDCE A BOJ", na který se dalo dívat, tak co do toho víc žvanit.

Druhý poločas jsme začali opět velmi dobře, na CHána byla jasná penda po stažení v 16m za ramena po Bártíkově rohu! Čárový ale nebyl tak bdělý, jako jeho kolega v první půli, ale viděl to, jen HR nesignalizoval jasné stažení! (to ale k fotbalu taky patří, hlavně že jsme nebrečeli)
Postupně nás soupeř zatlačil, ale vše bylo platonické, jen rohů přibývalo. Soupeř byl už velmi nervozní, najednou se v naší 16 zhroutil Binda s koňárem jak prase, a soupeř následně využil špatného postavení naší rozhozené defenzívy, kdy před 16 zůstal nepokrytý Horvát a z rozehraného rohu,přes klubko hráčů mu to šťastně spadlo k tyči. 0 : 1
Škoda byl to zápas o prvním gólu!
Dal ho soupeř, a proto si odvezl všechny body.
Na kdyby se nehraje, ale věřím, že kdyby jsme dali gól první my, tak soupeř by "vynervoval" a odjel s porážkou.
Nestalo se!
Hru jsme museli otevřít, soupeři se podařil "šmudlík" z ničeho od nepokrytého hráče do protipohybu gólmana. 0 : 2
No a to už byla labutí píseň našeho týmu, kdy současně musel odstoupit Binda s předgólovým "koňarem" a Novase začal brát sval. Michal musel na předstopera a Jura na hrot, přehodily se posty, abychom to dohráli, a to že jsme to nevzdali a snažili se dál alespoň o korekci nás stálo dalšího" fíčka" hlavou z brejku do rozhozené defenzivy. 0 : 3
Ondra ještě chtěl alespoň čestňáka, a tak z rychle rozehraného přímáku  trefil jen břevno. 

Dnes by i mohlo přijít chválení, dokonce i chválení jednotlivců.
Kdo byl a nebyl zaslepen, tak viděl vyjímečné výkony hráče od kterého se to dalo čekat!
Kdo nebyl zaslepen porážkou a i jinými "lidskými trápeními", tak viděl i mimořádný výkon od hráče, od kterého se to dalo očekávat naposled tak před 10-15 kily!
Takto ale ukončit chválení by nebylo fér!
Všichni hráli dobře, na hranici možného a prohráli až po čestném fotbalovém boji!
Tedy ještě jednou, možná jsem  "fotbalový vůl", ale pro mě tentokrát fakt dobrý!!

Lád st. 

 

Zpět

Diskusní téma: Hejtmani

Datum 10.09.2011

Vložil Jirka Lád

Titulek opožděný

Odpovědět

Už se klepu na další mač. Kila však zůstávájí na hodnotě +10 ...

Datum 10.09.2011

Vložil Adam Lád

Titulek penalta

Odpovědět

https://navratdoreality.cz/?p=view&id=10442

myslím, že Kanďa ji ještě kopl dobře..

Datum 09.09.2011

Vložil Lád st

Titulek Borec kola

Odpovědět

Zelda s přehledem! Dobře jsme hnojili internet! Jen pro info Mrkva taky zabral a dostal od DK 5 kousků

D. Kalaš (Teplice nad Metují) 4
Farský (Teplice nad Metují) 12
Kivák (Hejtmánkovice) 1
Kroka (Rasošky) 1
Kubín (Hronov) 0
M. Hanzl (Velké Poříčí) 1
Macúš (Meziměstí 6
Polomský (Hronov) 7
Vít (Jaroměř B) 1
Závada (Velké Poříčí) 10
Zelený (Stárkov) 42

První letošní fotbalový úspěch starkovských hráčů, tedy úspěchů u DK OFS, tam jsme určitě za jedničky.
No tak tento týden nabírání sil, kdo bude dnes okopník(trénink) a za týden snad už i nějaký výsledek ukopneme.

Datum 08.09.2011

Vložil Adam Lád

Titulek výsledek vs. výkon

Odpovědět

No škoda škoda.. makalo se! všichni jezdili po prdeli! výborná kompaktní defenziva.. útok, který jen neutíkal a spolupracoval se zálohou!!! radost se kouknout.. škoda, že nebyly goly.. jinak za bojovnost a nasazení palec nahoru!!! Svrběla mě z toho kopyta :))

na příští víkend chystám možná jeden comeback!!! jestli to vyjde, tak se těšte!!! :)

Datum 06.09.2011

Vložil Binič

Titulek smůla

Odpovědět

Byl to opravdu smolný zápas,kdy asi moje zranění nás malinko vyvedlo při následném rohu z koncentrace a poté padla nešťastná branka.Škoda.......