Fotbaloví "Gagmani" Náchodska

07.10.2011 11:24

No to tu ještě nebylo! 
Fotbal ve Starkově přináší občas radost i potěšení, ale takhle vysmátý jsem už dlouho nebyl.
V dnešním N D jsem jen zíral, že starkovský fotbal se dostal na titulní stranu. Jak jsem nakopíroval, tak sem vkládám.
Vypíšu tentokrát diskuzi i anketu, protože věřím, že by se nějaká reakce mohla i najít.

Úvodník ND:

 

„Divadlo v režii rozhodčích, kteří tímto znevážili svoje postavení a navíc udělali ostudu i OFS Náchod,” nebere si servítky Pavel Štěpán. S trochu jiným pohledem na věc přišel předseda Výkonného výboru Okresního fotbalového svazu Petr Vítek: „Toto jistě mělo sloužit pro pobavení diváků a určitě to nemělo devalvovat fotbal jako takový či funkci rozhodčího. Vždyť fotbal se hraje pro lidi a na té okresní úrovni zejména pro pobavení,” míní Vítek. „Fotbal přece není nutné brát vždy tak vážně. Vždyť my všichni, co ho máme rádi, v něm hledáme především zábavu a potěšení,” přidává se Antonín Vancl, předseda komise rozhodčích OFS Náchod.

 

Tři pohledy na situaci, která se odehrála už i v první lize, kdy rozhodčí udělil červenou kartu nejlepšímu příteli člověka – psovi:

Ostuda okresních rozhodčích OFS Náchod. To, co si páni rozhodčí dovolí v průběhu mistrovského utkání, je do nebe volající. Při mistrovském utkání ve Stárkově byl mimo jiné delegován jako asistent hlavního rozhodčího Petr Šolc, který je znám tím, že si s sebou vozí na utkání psa. Ten se v průběhu mistrovského utkání pohyboval svévolně po hrací ploše. Ne jednou, ale vícekrát. Rozhodčí byli diváky několikrát upozorňováni na to, že po hrací ploše běhá pes. Při jednom takovém pobytu psa na hrací ploše, který si to namířil přes celé hřiště, sám majitel psa Petr Šolc s úsměvem na rtech přistoupil ke psovi a v hlubokém předklonu mu udělil červenou kartu. Domnívám se, že v tu danou dobu, kdy jsou jako rozhodčí na hřišti, tak mají plnohodnotně zastupovat Okresní fotbalový svaz (OFS). Prostě divadlo v režii rozhodčích, kteří tímto znevážili svoje postavení a navíc udělali ostudu i OFS Náchod. Já se tedy ptám předsedy OFS Náchod Petra Vítka a předsedy komise rozhodčích Antonína Vancla, jaké k tomuto zaujmou stanovisko a zda se veřejnost, zejména stárkovští diváci, o tomto případě dozvědí nějaké rozhodnutí. Zda se bude fotbal vyvíjet tímto způsobem, pak se nedivme, že jsou rozhodčí častovány hrubými a vulgárními urážkami a v nejhorším případě dojde i na inzultaci. A to si všichni přejeme, aby se fotbal vyvíjel lepším směrem. Bohužel, tímto způsobem ale rozhodně NE !!! Pavel ŠTĚPÁN
„To, že si pan rozhodčí Šolc s sebou vozí psa, je myslím všem, kteří se kolem fotbalu v okrese pohybují, známo. Dodnes jsem neslyšel jedinou stížnost na to, že by s tím byl nějaký problém. Mohli bychom v případě jiných rozhodčích polemizovat o tom, zda je dobré si s sebou vozit na utkání manželku, či dítě. Pokud pes vběhl na hrací plochu v přerušené hře a nic tím neovlivnil, tak to, že dostal od svého pána ČK, jistě mělo sloužit pro pobavení diváků a určitě to nemělo devalvovat fotbal jako takový či funkci rozhodčího. Vždyť fotbal se hraje pro lidi a na té okresní úrovni zejména pro pobavení.
Vzpomínám na rozhodčího Pavlína Jirků, který obdobnými kousky bavil diváky dokonce na ligových stadionech a nevím, že by to někoho pohoršovalo – natož aby proto byli rozhodčí uráženi ba snad inzultováni, jak píše autor článku.

Myslím, že nad některé věci je potřeba se povznést a pro nás jako představitele OFS je podstatné, jaký odvedl rozhodčí výkon z hlediska řádů a pravidel.

V poslední řadě chci uvést, že pokud má oddíl problém s rozhodčím, má několik možností, jak to dát na vědomí příslušné komisi tak, aby se tím oficiálně zabývala. V tomto případě se tak, pokud vím, nestalo. Věřím, že fotbal půjde takovou cestou, aby co nejvíc bavil diváky a fanoušky.“ Petr Vítek, předseda VV OFS Náchod
Hlavní rozhodčí pravděpodobně “ zle “ pochybil !!
Vážení sportovní přátelé,
dovolte mi, abych se ve zkratce vyjádřil k velmi sporné situaci, která nastala během utkání okresního přeboru v kopané Stárkov – Meziměstí a dle ohlasů naprosto zastínila vše, co se během krásného nedělního odpoledne na hřišti ve Stárkově stalo.
Mnoho návštěvníků tohoto utkání se jistě po příchodu domů začala shánět po posledním vydání pravidel fotbalu. Kladli si stále dokola stejnou otázku. Udělal rozhodčí hrubou chybu, když udělil psu Petra Šolce – Oldřichovi – červenou kartu? Nebyl jeho výrok příliš přísný?
Nahlédněme tedy do pravidel fotbalu, abychom konečně odhalili pravdu. Pravidlo 12, část D, článek 52 uvádí: „Hlavní rozhodčí udělí červenou kartu za hrubé nesportovní chování. Projevem hrubého nesportovního chování také např. je, jestliže potrestaný neoprávněně vstoupil na hrací plochu a zmařil zjevnou brankovou příležitost nebo zabránil dosažení branky...“
Nezasvěcený by si tedy řekl, není co řešit, jasná chyba rozhodčího.
Hra již v tuto chvíli byla přerušena, nemohlo tudíž dojít k zmaření brankové příležitosti. Dle litery pravidel, ale mohlo dojít i k udělení červené karty. Někteří přítomní diváci, kteří měli k nedělnímu obědu, ve Stárkově oblíbenou pečenou hadí pochoutku a tudíž rozumí řeči zvířat, se však stále nemohou zbavit dojmu, že pes Oldřich vyštěkával směrem k hlavnímu rozhodčímu spoustu urážlivých nepublikovatelných výrazů. Údajně směrem k rozhodčímu zaslechli výrazy jako, ty černá s.. a spoustu dalších. Ale to se již dostáváme od reality k pohádkám. Kde je ukryta celá pravda, vědí však pouze pes Oldřich a Petr Šolc.
Za sebe však mohu říci již jen to, že kdyby mě tuto „lumpárnu“ , provedl můj nejlepší přítel, kterého živím, chodím venčit a učím do nekonečna nejen fotbalová pravidla, zachovám se pravděpodobně jinak. Domnívám se, že i udělení žluté karty by v tomto specifickém případě bylo dostačující.
Fotbal přece není nutné brát vždy tak vážně. Vždyť my všichni, co ho máme rádi, ať jsme hráči, rozhodčími, diváky či psy, v něm hledáme především zábavu a potěšení.
Antonín Vancl, předseda komise rozhodčích OFS Náchod

 

Zpět

Diskusní téma: Fotbaloví "Gagmani" Náchodska

Datum 14.10.2011

Vložil Adam Lád

Titulek olda je bůh

Odpovědět

Já jsem proto, aby v příštím zápase, kdy k nám dorazí pan Šolc s Oldou, provedl Olda slavnostní výkop.. Dále se zavazuji, že kdykoliv Olda přijede a já budu ve Stárkově na hřišti přítomen, tak dostane Olda párek zdarma!!!

Datum 14.10.2011

Vložil Lád st

Titulek Rozsudek nad psem Oldou byl vynesen

Odpovědět

Otevřená odpověď Petra Šolce
webeditor, (10.3.1.*), včera 17:57
Reagovat
Z REDAKČNÍ POŠTY: Otevřená odpověď na článek pana Pavla Štěpána. Pavle, Ty jsi už senilní? Přečetl jsem si Tvoji reakci na můj „průšvih“ ve Stárkově a dovolím si na ni reagovat. Ano, k této situaci skutečně došlo a souhlasím s tím, že k ní dojít nemělo. Olda měl být zajištěn tak, aby na hřiště nemohl vběhnout. Já mám ale dojem, vlastně jsem o tom téměř přesvědčen, že Ty jsi tuto situaci neviděl, pouze jsi se o ní někde doslechl, protože na utkání jsi nebyl přítomen. Nejednalo se totiž o utkání Stárkov – Meziměstí, které se hrálo v minulém kole a které jsem řídil jako hlavní rozhodčí, ale o utkání Stárkov – Machov, které se hrálo asi tak před měsícem a kde jsem skutečně vykonával funkci asistenta rozhodčího. To jen na upřesnění. Mrzí mě, že jsi na mě nakydal hnůj a považuješ moji reakci za znevážení funkce rozhodčího a celého fotbalového svazu. To mi připadá trochu nadnesené, úzkoprsé, až senilní. Ale pokud to je Tvůj názor, pak ho máme na podobné situace rozdílný, ale tak už to na světě chodí. Já pískám už 29 let , z toho jsem 20 let řídil vyšší soutěže a nikdy jsem vědomě nic neznevažoval. Ale vím, že když k podobným situacím dojde, tak diváci , i ti kteří běžně jen hulákají na hráče i na rozhodčí, a ne vždy slušně, nějak reagují na postoj rozhodčích, kteří musí tu situaci nějakým způsobem vyřešit. Zažil jsem na hřišti jak psy, husy, slepice i malé děti či podnapilé diváky. A myslíš, že když se vyháněly slepice, že se diváci pohoršovali ? Že, když jsem vzal opilého diváka za ramena a odváděl ho jako kamaráda, že jsem znevažoval jméno rozhodčích a fotbalu ? Ne ! Diváci se smáli a bavili se a určitě si o tom ještě později povídali v hospodě. Stejně jako ve Stárkově, kde se také smáli a také se bavili. A lidé se na fotbal chodí bavit. Pokud se však na to díváš z pohledu letitého a důležitého funkcionáře, který dohlíží striktně a nekompromisně na literu předpisů a pravidel, pak máš asi pravdu a měl by jsi navštěvovat jen utkání v nejvyšších soutěžích, kde k takovým excesům nedochází . Přeji Ti hodně zdraví a trochu optimističtější pohled na fotbal, který mimochodem nedávno znevážili úplně jiní pánové, z úplně jiné třídy. Petr Šolc
Hodnocení: 1


Re: Otevřená odpověď Petra Šolce
Lád st. trenér Starkova, (213.235.168.*), včera 23:04
Reagovat
Přesně tak pane Šolc. Jsem rád, že jste to napsal, my ve Starkově jsme se snažili, Vítek s Venclem zareagovali na blbost s nadhledem. Myslím si, že kruh diskuse se tímto úplně uzavřel a zase se budeme těšit na náš OP, kde hrajeme fotbal pro čest a slávu a pro pozápasovou žízeň plnou expost pivních mouder! A o tom náš fotbal přeci je! Tedy zase jednou na fotbale a ty "černé svině" berte dál s nadhledem. Jinak Váš pes Olda je dobrým fandou fotbalu, nemohl se na tu naši bídu dívat, tak nám prostě hodil laso, že nám to soupeře nerozhodilo je věc jiná. Všichni víme, že bez Vás "černých" by to nešlo, ale na někoho se ten náš nekop hodit občas musí, a "černé" melou na celém světě! Tedy ještě jednou pozdrav z Starkova za všechny Lád st.- dle všehonázoru - zkáza starkováčku

Datum 11.10.2011

Vložil píchy

Titulek mazec

Odpovědět

mazec

Datum 10.10.2011

Vložil Lád st

Titulek Reakce na články z ND

Odpovědět

LÁD alias MUDr.Štrosmajer
Blanka, (77.48.241.*), dnes 1:22
Reagovat
Pane Lád. Vy jste člověk který vede fotbal ve Stárkově k zániku.Co je platné když jim pomáháte finančně když fotbalu ani trochu nerozumíte.To co jste o sobě napsal je doslova blábol.Váš syn,ano to je fotbalista ale Vy můžete tak akorát kopat brambory a trénovat koně na dostihy a ne fotbal. Dovedete pouze sprostě nadávat hráčům,urážet je a nadávat i rozhodčím.Vemte si píšťalku a běžte si to na ten plac zkusit.Po 10.minutách utečete a nebo se z toho zblázníte.Vlastně by jste létal jak ta holubička nad Českou Metují.Ale i tak Vám přeji hodně zdraví.Ty sportovní úspěchy Stárkova příjdou také ale až Vy tam nebudete.
Hodnocení: 0


Re: LÁD alias MUDr.Štrosmajer
Lád st., (213.235.168.*), dnes 13:32
Reagovat
Štrosmajer na toto nestačí, zavolejte "CHocholouška", spadl asi "tunel Blanka"!
Hodnocení: 0

Datum 10.10.2011

Vložil Adam Lád

Titulek Adamova Reakce na články z ND

Odpovědět

no předchozí koment jsem psal s nadhledem a lehkostí, ale teď lehkost stranou, přesto si pokusím zachovat nadhled, přestože jsem syn trenéra..

Šmarjá pano to je zase blábol!!!

Nevím ani kde začít..

No nejprve asi tím, že kouč se dozajista u "koryta" nebude držet, pokud přijde někdo, kdo by mohl dát týmu víc než on - ba však nikdo takový přes několikeré výzvy nepřichází.. vždy se ozve jen nějaký podobně anonymní slaboch, který trenéra kritizuje, aniž by opravdu viděl jeho práci.. opět dávám podnět k tomu, jestli o někom lepším víte, tak ať dorazí v nejbližší možný termín tedy neděle do Police a po zápase můžeme vše probrat..

Dále se musím ohradit proti tomu, že by trenér fotbalu nerozuměl.. je to absolutní nonsense - spíše je smutné, že většina hráčů nezná skutečný fotbal a zná jen ten starý špatný "starkovák" (= nakopávané balony, které nikdo neumí přijmout).. to je smutná realita, kterou se trenér od začátku své činnosti snaží odstranit.. bohužel většinou marně!!! A neznám moc lidí, kteří by věnovali tolik času sledování fotbalu, co právě trenér!!!
Vaše vyjádření mi evokovalo výrok Miloše Zemana k jedné novinářce: "Vážená paní obdivuju Vaší práci novinářky. Vy totiž můžete psát o čemkoliv se Vám zlíbí, i když tomu absolutně nerozumíte."

Pokračuji dále k nadávání a urážení hráčů a rozhodčí a opět mám v mysli MUDr. Štrosmajera.. Každopádně podporuji svobodu slova, ale zvažuji, jestli by se takovéto nesmysly neměly zakázat?!? K urážení hráčů - to bych moooc chtěl vědět, komu kdy nějak sprostě nadával?? nebo koho urážel??
Možná tak občas mě a bratra :))) a rozhodně vždy oprávněně.. jinak to, že někomu hrozí kastrací, to už je takový místní folklór :) a určitě občas některý z hráčů slyšel, že byl dnes nejhorší nebo že je z celého týmu nejhorší.. to ovšem nepovažuji za nadávání ani urážení, ale za trenérovo objektivní zhodnocení kvalit svých svěřenců.. má paměť je ale chatrná, tak budu rád, když mi něco zapomenutého připomenete.. máte prostor..
A co se týče nadávání rozhodčím, tak to je pro mě a určitě všechny kluky z týmu to nejúsměvnější, co jste ze své mysli, postižené neznalostí, vypustila.

Na závěr už jen jedno.

Víte paní Blanko, já jsem nezdolně optimistický člověk a k tomu v každém případě nabitý energií. Naprosto mě může vyčerpat jen fotbalový zápas, kde nechám všechno, nebo setkání s blbcem.
Jsem už od srpna zraněný, tudíž jsem od té doby nehrál, ale po přečtení Vašeho příspěvku se cítím nesmírně vyčerpaný..

Datum 10.10.2011

Vložil Lád st

Titulek Tunel Blanka vypustil další perlu do ND

Odpovědět

Re: LÁD alias MUDr.Štrosmajer
Blanka, (77.48.241.*), dnes 17:46
Reagovat
Pane Lád.Chtěla bych vědět s jakou licencí pracuje trenér Stárkova???Bohu-žel asi se žádnou neboď není uveden na listině trenérů OFS.Tak že trenér laik kopyt proto to tak vypadá.To je musí také ten rádo by trenér něco naučit.Předpokládám aspoň to co umí on sám pokud někde fotbal hrál a není to ten trenér jen u televize.Tam jsou všichni chytří tak jako Vy.Tak jako Vy mě přirovnáváte k nějaké novinářce tak já si Vás dovolím přirovnat též k novinářům o kterých p.Zeman prohlásil že to jsou blbci s perem v ruce.Pokud nabízíte setkání s blbcem tak se s tím BLBCEM alias Lád ráda setkám.Čest Vaší nepoldné práci.Pamatujte si do života jedno.Kdo seje vítr zklízí bouři.Vy jste zesel a tak těť musíte sklízet.A pokud jste rozumný tak by jste měl mít dávno sklizeno.Nám velkou obavu a strach o Vaše zdraví.Obávám se že jste v mládí upadl na hlavu a teť se to teprve u Vás projevuje.Je potřeba to rychle léčit než bude pozdě.!!!!
Hodnocení: 0

Datum 11.10.2011

Vložil Lád st.

Titulek Re: Tunel Blanka vypustil další perlu do ND

Odpovědět

Další komentář z ND. Adam versus tunel Blanka - překopírováno!

LÁD alias MUDr.Štrosmajer -ACH
Adam Lád, (194.212.22.*), včera 21:57
Reagovat
Šmarjá pano už zas!!! No než se budete čím dál více navážet bezdůvodně do trenéra Stárkova, tak bych Vás rád upozornil na fakt odlišností osob v této diskuzi zainteresovaných, a to: Lád st. = Jaroslav Lád, nevím proč kritizovaný trenér Stárkova xxx a já Adam Lád, hráč Stárkova a syn trenéra. Vážená dámo pokud vím, tak licence pro funkci trenéra je vyžadovaná až do 1.B třídy. A stejně tak můžete marně hledat v jiných okresněpřeborních týmech muže u kormidla, který oštemplovaní nejsou. V současné situaci ani skladba týmu Stárkova neumožňuje trénink, protože je většina týmu povinována studijně nebo pracovně mimo. Nevím, jestli tušíte v jakém stavu trenér tým přebíral??? Tipuju, že ne.. proto je mi Vaše vyjádření k trenérovi více než úsměvné, protože zase píšete o něčem, o čem nic nevíte. Co se týče pana Zemana, tak toho jsem zmínil, protože uměl vždy skvěle argumentovat a svá tvrzení vždy opřel o fakta, která mu mohl jen těžko někdo vyvrátit. To že mého otce = spíše mě označíte výrokem pana Zemana bez uvedení opěrných faktů, kdy si dokonce pletete osoby, kterým píšete, a zřejmě zavalena emocemi, se snažíte vrátit dobře trefený slovní políček, je pro mě smutným důkazem o nedostatku Vaší duševní a argumentační síly. I když píšete otci, tak si budu Vaši poučku pamatovat, přestože si nemyslím, že bych sel vítr. A pokud je pro mě i Vaše obava o mé zdraví, tak má hlava se mi zdá v pořádku, ale koleno by potřebovalo doléčit. I na tom ale pracuji :) já Vám poučky do života dávat nebudu, ale dle mě, kdo chce užívat vyjádření mistra slova pana Zemana, tak by měl mít na vysoké úrovni zvládnutou českou gramatiku.. A co se týče setkání, i když netuším, z čeho usuzujete, že jsem ho nabízel, tak se ptám: Kdy a kde?
Hodnocení: 0


Re: LÁD alias MUDr.Štrosmajer
Adam Lád, (194.212.22.*), včera 22:12
Reagovat
A jinak se kouč trenérství určitě rád vzdá, pokud se na obzoru objeví někdo, kdo by chtěl Stárkov vést. A z těch trenérů, co pamatuji, tak na trénink byl lepší Pavel Kylar, ale to není možno praktikovat, protože na trénink nikdo nechodí. Co se týče vedení zápasu, tak lepší nebyl. Co vím, tak hráče neuráží. Sprosté nadávání hráčům? taky nevím, o čem to píšete??? a že by nadával nebo urážel rozhodčí??? madam tomu skutečně nerozumím.. nebudu to více komentovat, protože bych asi ztratil své gentlemanské vychování a ocenil bych Vás jinými zemanovskými projevy, ale na "holubičku" tohle minimáně je. A rozhodně jste tím potvrdila "novinářku". Naopak rozhodčí vždy brání a snaží se zmediovat narušené vztahy s rozhodčími našimi řvouny. A nakonec Vám sdělím, že se spíše obávám, že úspěchy Stárkova už nikdy nebudou, pokud otec opustí svůj post, což bude zapříčinilo podobnými "novináři", jako se zatím projevujete Vy.
Hodnocení: 0

Datum 10.10.2011

Vložil Fanda z Metuje

Titulek Re: Reakce na články z ND

Odpovědět

No tady je to docela hustý. Když už je tu takováto pěkná kanonáda, dovolte mi přispět taky jedním Štrosmajerem. Dodnes rád vzpomínám na výrok pana Kopeckého o "holubičce", a ostatní jeho podobné výroky, ale tady bych dal do placu k diskuzi spíš: "Ty "kráso" jedna nebeská"! No možná to bylo vyřčeno trochu jinak, ale toto je taky výstižné.
V neděli tedy opět pivo, párek a Police na kaši!
No všechno se asi nevyplní, ale ten váš Kučera má pivo dobrý a občas i něco chytne. Za naši metujskou partu dopředu hlásíme účast a už se na mač těšíme!

Datum 07.10.2011

Vložil Adam Lád

Titulek dovoluji si reakci!!!

Odpovědět

OTEVŘENÝ DOPIS:

Vážený pane Pavle Štěpáne,
předem se Vás zeptám, jestli znáte seriál Nemocnici na kraji města, zejména jestli si pamatujete MUDr. Štrosmajera???

Nevím, jaký vztah máte k fotbalu? Jak dlouho se ve fotbale na takto „vysoké“ úrovně pohybujete? Ani z jaké sociální vrstvy pocházíte?

Sebe samotného si dovolím označit za milovníka fotbalu. Zapáleného srdcaře, který je pro fotbal schopný udělat kdykoliv cokoliv. V okresním přeboru mužů se pohybuji od svých žákovských let, kdy už tehdy jsem sledoval výkony hráčů i rozhodčích mimo trávník a od svých dorosteneckých let i z trávníku.
Tedy zmíněného pachatele Petra Šolce dle vašeho vyjádření snad až trestného činu znám již velice dlouho. Naprosto s Vámi ve všem souhlasím a buďte rád, že neznáte jeho další provinění, a to nejen jeho, ale i dalších kumpánů rozhodčích.

Já sám osobně jsem již několikrát podával trestní oznámení proti panu Šolcovi i ostatním. Bohužel jsem ničeho nedosáhl – řízení bylo vždy zastaveno, a tak se obávám, že se jedná o propojení vlivu činovníků OFS na Policii ČR i jiné státní i samosprávné orgány, tzv. chiméru.
Mé snažení však neustalo ani tentokrát a podal jsem podnět k prošetření této záležitosti inspekci Policie ČR jakožto i ministerstvu vnitra.
Chiméra se nám ale asi rozrostla i tam!!! Vše bylo zameteno pod koberec!!!!

Ani to mé snažení neodradilo a pokusil jsem se v Poslanecké sněmově parlamentu ČR prosadit novelizaci trestního zákoníku, kde jsem se snažil zařadit do části druhé novou hlavu č. 14 Trestné činy rozhodčích proti průběhu konání fotbalového utkání, které mělo několik skutkových podstat – zejména jsem trval na ustanovení trestnosti činu: „Udělení karet zvířatům, zvěři, dětem a manželkám při neoprávněném vstupu na hrací plochu“. Bohužel jsem byl s takovým návrhem odmítnut, protože takovýto čin „prý“ nenesl ani nejmenší patrný znak jakékoli společenské nebezpečnosti!!! L TOTO NAPROSTO ZDECIMOVALO DALŠÍ MÁ SNAŽENÍ!!!

Tak si myslím, že minimálně těm, kteří jezdí na fotbal do Stárkova, nezbývá nic jiného než dát si tam to pivo, k tomu ten párek, sednout si na zadek na lavičku a sledovat tu fotbalovou bídu na trávníku a být vděčný za takovéto chvilky, jako předvádí pan Šolc, Hanzl, Vaníček a spol., protože o tomhle ten fotbal na takovéto „ligové“ úrovni jde!!!

Pane Štěpáne teď se vracím na začátek. Doktor Štrosmajer v podání nezapomenutelného Miloslava Kopeckého měl geniální komentář k naprosto absurdnímu vyjádření Ivy Janžurové, které bych chtěl parafrázovaně použít i na Váš příspěvek, který jsem si dnes přečetl v Náchodském deníku:

„Pane Štěpáne, kdyby blbost nadnášela, tak Vy byste minimálně ve Stárkově létal jak holubička!!!“

Adam Lád
Česká Metuje 87
bernau@centrum.cz

Datum 07.10.2011

Vložil Lád st

Titulek OLDA

Odpovědět

Sokol Starkov žádá „kontumaci“!!


Otevřený dopis!

Důrazně žádáme DK, STK a KR OFS Náchod o zahájení správního řízení, které musí jednou pro vždy dát jasné stanovisko k regulérnosti zápasů OP Náchod, které soustavně hrubě narušuje první asistent HR Šolce, pes Olda!
Pes Olda byl krajně neukázněný a musím dokonce i napsat, že i drze urážel a zesměšňoval domácí hráče Sokola Starkov, kteří do té doby „masakrovali“ svoji „kombinační hrou“ soupeře z Meziměstí. Pes Olda naprosto znehodnotil tréninkovou a taktickou přípravu na zápas, jejíž součástí byl i strategický náskok soupeři na 0:2, který jsme v rámci strategie a udržení pozornosti diváků za deset minut pustili soupeři tak, aby je to s námi opět nepřestalo bavit hrát, jako když jsme je před týdnem „deklasovali“ na jejich domácí půdě.
Pes Olda svým nezodpovědným chováním naprosto rozvrátil herní strategii Sokola Starkov a tím přišly vniveč hodiny fotbalové dřiny celého realizačního týmu a především hráčů samotných. 0:5
Pes Olda je „fotbalově nepřizpusobivý“, kdy není schopen ani rozlišit krátké písknutí, kterým HR řídí průběh zápasu a dlouhé hvízdnutí, kterým HR Šolc ukončuje zápas a přivolává svého asistenta „trháka Oldu“ na plac, ke své ochraně před inzultací hráčů a následně diváků!

Sokol Starkov navrhuje: „KONTUMACI“

P.S. Je jen potřeba vyřešit otázku, zda kontumaci výsledku zápasu, psa Oldy, nebo „názorů“ Pavla Štěpána.
Jinak jsme ve Starkově rádi a vysoce oceňujeme, že pan Vítek a Vancl jako zástupci OFS Náchod mají smysl pro humor. Fotbalový humor máme totiž ve Starkově strašně rádi, proto názor Pavla Štěpánka a příslušné reakce hned vyvěsíme na naše webové stránky a bezodkladně vypíšem diskuzi a navíc anketu o nejlepšiho gagmana podzimu OFS Náchod.

Ing. Jaroslav Lád vedoucí týmu Sokola Starkov.

Anketa

Kdo Vás nejvíc pobavil?

Celkový počet hlasů: 12