Dobrá příprava s B.Třemešnou

21.03.2010 11:12

Velmi pěkný zápas, který výsledkem vypadá hrozivě na naprostý debakl. 1 : 6 , ale přesto jsem viděl oboustraně pěkný fotbalový zápas, kde soupeř předvedl svým kompaktním vyrovnaným týmem velmi pěkný fotbalový výkon. Fyzička, kvalitní kombinační přihrávky a účinná střelba i ze střední vzdálenosti byly výrazným rozdílem obou týmů! Sokolíci opět nebyli schopni postavit jen svůj tým k přípravnému zápasu, proto jsme se museli doplnit o hráče, kteří dopoledne hráli jiný přípravný zápas a na fyzičce to pak bylo znát. Jeden kladný posun na hřišti ale byl znát, nikdo se nehádal, nikdo nebuznil!!

Něco k zápasu. Soupeř se do nás pustil pěkně zhurta, levá strana naprosto nestíhala kombinačním akcím soupeře, kdy agilní útočníci po skvělých kolmých přihrávkách ohrožovali prvního zástupce "lapky" Bártíka v brance. Netrvalo to dlouho, Baštěk jen překontroloval proběhnutí soupeře sektorem, nikdo nepomohl a bylo 0:1. Pomalu jsme se rozehrávali, ale záloha a útok neudrželi balon, tak se nám to valilo do obrany a jen jsme se bránili. Pak přijel se spožděním "preďoš" a začal narušovat klid soupeřovi obrany a pomalu se nesourodý tým Starkova dostával také do hry. Trochu škoda, že v té době se aktivní Honza při výpomoci obrany dostal do teče soupeřovy střely a ta tak nějak zapadla k tyči.0:2 Kdyby chytal Vašek, bylo by spousta řečí, řešících "kdo za to může", takto se to přešlo a začal se hrát oboustraně leší fotbal. Víc jsme se dostávali na polovinu soupeře, začali si vytvářet i tlak, jen střelba byla žalostná! Soupeř pod presinkovým tlakem na obranu zazmatkoval, Muška vystihla přihrávku a zkušeně zavěsil.1:2 Do poločasu byly šance na obou stranách, ale žádná se neujala. Druhý poločas, jsme začali v nejsilnějším složení a 15 minut to byl fotbalový koncert, kdy soupeř upadl do naprosté chaotické defenzivy, a bylo jen otázkou času, kdy se prosadíme golově. Bohužel nebyla finální přihrávka a ani nebylo střelce, který by to vzal na sebe. Skvěle v této čtvrthodině hráli všichni, přesto naprostou jedničkou byl "motorvý" Kuba v záloze, ale i ostatní se mu snažili vyrovnat. Následná obměna týmu po střídání, pustila soupeře do hry a ten se začal  prosazovat i střelecky. Někdy to byla " dudy haluz" 1:3, pak se podařilo promáchnout "lahváčovi" na stoperu a za ním probíhající útočník to zblízka pověsil 1:4. Jinak velmi dobř hrající"laňka" nestačila zabránit střílenému centru, který proletl 16 až k volnému soupeři, a ten na rozdíl od našich střelců,  proměnil! 1:5 Poslední čtvrthodinu se chtěla silná sestava pokusit o korekci, ale unaveným hráčům z raního přáteláku "došlo"! Dopředu by jim to ještě jaksi šlo, dozadu už ale ani nechodili. Tak se stalo, že přetížená obrana bránila, zbytek jen útočil a před naší 16 nikdo z našich nebyl a tak soupeř tvrdou ranou zasunul pěkně za tyč.1:6

Tak se dá napsat, že jsme utrpěli: "školu hrou" Lád st.

Pro objektivitu hodnocení výkonu zahajuji pravidelnou pozápasovou anketu o první hvězdu zápasu. Vím, že budou hlasovat i vtipálci  bez vazby na objektivnost výkonu, ale co to nezkusit.

Zpět

Diskusní téma: Dobrá příprava s B.Třemešnou

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Anketa

Hvězda zápasu

Celkový počet hlasů: 10