Chtěli jsme 3, nemáme nic!

05.04.2011 08:43

 

Opět problém se sestavou, zase jsme to dávali jen velmi těžko dohromady!!! 
20 lidí na soupisce, ale na zápas jsme jeli v "11"! Je to škoda, hrajeme o zachování OP ve Starkově do příští sezony. Hráče špatné nemáme, ale bohužel jen málokdy se sejdeme v reálné zápasové sestavě a někteří občas i v připravenosti!?! Důvod to má vždy nějaký, to je jasné, ale historie se na to ptát nebude.
Ještě hrajeme o 24 bodů, tak je ještě čas, aby jsme se fotbalově prosadili. Soupeři z konce tabulky bodují, jen Starkov a Božanov zatím na nule!!
  
Takový je někdy fotbal, vyloženě remizové utkání, kde jsme byli snad i o malinko v poli lepší. Do vyložené šance ze hry se ale žádný tým nedostal. Mohli rozhodnout standardky, ty jsme kopali rozhodně lépe, ale bohužel není hrotový útočník, který by se fotbalovou předvídavostí a hlavně dravostí dostal k zakončení. 

Únava o půlce byla značná, v kabině proto nebylo třeba říkat víc, než že i bod bude v této sestavě dobrý. 
Druhou půlku taky hra pomalu plynula k remíze. Bohužel se zase jednou stalo to, co by se zkušenému týmu stát nemělo. Dostali jsme soupeře do závaru a snažili se všemi silami na hřišti míč dotlačit do sítě.
Nepovedlo se!
Naopak, soupeř se dostal po pravé do brejku a jelikož naše vytažená 6 neměĺa běžeckých kvalit ani morálu soupeřovy 15, byl problém! Lahváč se ještě snažil hasit, ale přišel křižný centr a zkušený střídající hráč Vojtas se přes(tuším) Šmatlíka dostal ke křižné střele k tyči a bylo vymalováno 1 : 0.
4 na 2 to by defenziva na hřišti soupeře, 15 minut před koncem, neměla nikdy dopustit!!
Stalo se!!
Nevzdávali jsme to, ale síly rychle docházeli a nebo zkušenosti nestačily. Př. Adam dostal od Zeláka za obranu do brejku, ale tělo už nemohlo a šlo raději do kotrmelce! Novás dostal ze zálohy krásně na vápno za obranu, ale zalekl se šance zazmatkoval a zbytečně zbrkle se balonu zbavil mizerným nákopem!
Škoda, bylo to i v této sestavě minimálně remizové utkání.
Dá se říci:" chtěli jsme 3, nemáme nic!
Dle mě naprosto zbytečné otevření zadku pro brejk soupeře, který byl snaživý ale jinak skoro bezzubý.
V rámci rozvoje polemiky v diskuzi navrhuji příčinu důsledku prohry:
1/ týmově  - "netaktické"!(anarchie)
2/ obrana - "nezodpovědné"!(anarchie + morál)
Soupeř si vzal víc, než na co měl a hrál. Tak to ale ve fotbale je. Jich bylo na zápas připravených 17, nás bylo v bídě 11.
Škoda bodů, mohli jsme být ve větším klidu v dalších zápasech. Soupeř byl víc než hratelný!
Příští týden doma na Mezár nebude navíc ještě Adam, doufám, že ostatní budou k dispozici, abychom se mohli v plné sestavě poprat o potřebné body.

 

Jinak všem, kteří jeli do Jesenice bojovat -  dík.  
Bojovali jste na hranicích svých možností a schopností, já Vám nemám co vytknout!
Lád st.

 

 

Zpět

Diskusní téma: Chtěli jsme 3, nemáme nic!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.